Rămâi conectat

Ştirea zilei

Scandalagiu periculos din Aiud reținut de polițiști. Ultima ispravă a fost de pomină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 23 de ani, din Aiud, care în urmă cu 3 zile, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un scandal, a agresat o persoană şi a incendiat poarta unei locuinţe. Azi, 25 februarie, va fi prezentat în faţa procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit IPJ Alba, “miercuri 24 februarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de B.A.T., de 23 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru săvârşirea  infracțiunilor  de distrugere, lovirea şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina  acestuia s-a reţinut faptul că în seara zilei de 22 februarie 2016, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a incendiat poarta unui imobil situat pe strada Gheorghe Doja din Aiud după care s-a deplasat într-un local din Aiud unde a provocat un scandal în timpul căruia l-a agresat pe un barman, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat anterior pentru fapte de tulburare a liniştii publice.

În cursul zilei de azi, 25 februarie a.c., poliţiştii îl vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.”

foto arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea