Rămâi conectat

Actualitate

Scandal la Noșlac între 8 tineri, aplanat de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Opt bărbați din comuna Lunca Mureşului sunt cercetați penal de către polițiști pentru că au provocat un scandal în urma căruia mai mulți dintre ei au suferit leziuni corporale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 05 iulie 2012, orele 04.20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că în faţa unui local public din localitatea Stâna de Mureş, comuna Noşlac, s-a produs un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

În baza sesizării, poliţiştii deplasaţi la locul evenimentului au intervenit pentru aplanarea conflictului şi au constatat       că acesta s-a produs între 8 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, toţi din comuna Lunca Mureşului, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a consumului de alcool. În timpul conflictului aceştia şi-au aplicat reciproc lovituri, leziunile suferite fiind uşoare şi nu au necesitat internarea.

Faţă de cei opt tineri a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea