Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Galda de Jos: Bărbat REȚINUT după ce și-a BĂTUT sora. Polițiștii au emis și ordin de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Galda de Jos: Bărbat REȚINUT după ce și-a BĂTUT sora. Polițiștii au emis și ordin de protecție

Un bărbat din Glada de Jos a fost REȚINUT după ce și-a BĂTUT sora. Polițiștii au emis și ordin de protecție pe numele acestuia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 septembrie 2024, în jurul orei 17.30, polițiștii Postului de Poliție Galda de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comună a avut loc un scandal, iar o persoană a fost agresată.

Citește și: ACCIDENT rutier pe DN75: Bărbat din Polonia, rănit după ce a pierdut controlul asupra motocicletei și a căzut pe carosabil

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Galda de Jos, și-ar fi agresat sora, în vârstă de 44 de ani, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico-legale, ar avea nevoie de 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

În urma întocmirii formularului de evaluare al riscului, a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie de sora sa.

Ulterior, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar în cursul zilei de azi, 3 septembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Autoritățile îndeamnă cetățenii să semnaleze violența școlară și traficul de droguri

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Autoritățile îndeamnă cetățenii să semnaleze violența școlară sau traficul de droguri Creșterea gradului de siguranță a copiilor atât în viața de zi cu zi, cât și în mediul online, a fost tema întâlnirii de lucru, de astăzi, 2 septembrie 2024, desfășurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Citește și: Măsuri pentru prevenirea traficului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea