Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Apel inedit la 112: O femeie din Alba a chemat jandarmii pentru ca soțul nu voia să mai puna lemne pe foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Câmpeni, a intervenit în localitatea Roșia Montană, în urma unui apel la 112, într-un caz mai neobișnuit.

O doamnă a solicitat intervenția forțelor de ordine, ieri 07 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, deoarece soțul acesteia, un bărbat de 41 de ani, nu dorea să pună mai multe lemne pe foc pentru ca, copiii familiei să se încălzească.

Jandarmii ajunși la domiciliul familiei, au încercat să discute cu bărbatul, dar acesta, aflându-se într-o vădită stare de ebrietate a devenit recalcitrant, amenințând și aducând injurii forțelor de ordine. La solicitarea jandarmilor de a se legitima, bărbatul a devenit mai agresiv, continuând să-și manifeste nemulțumirea.

Persoana a fost sancționată în baza Legii nr. 61 din 1991, cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei, pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora și pentru refuzul de a furniza date pentru stabilirea identități sale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vârstnică de 82 de ani, lovită de către o mașină pe trecerea de pietoni în Baia de Arieș: A fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

Vârstnică de 82 de ani, lovită de către o mașină pe trecerea de pietoni în Baia de Arieș: A fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale Un bărbat de 33 de ani, din comuna Lupșa, care efectua o manevră de mers înapoi, a lovit o bătrănică de 82 de ani care se afla pe trecerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea