Rămâi conectat

Curier Județean

Sara Nicușan, cea mai mare medie din Blaj la Bacalaureat 2024. 91,94 promovabilitatea la examen, la Colegiul „IM Clain”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sara Nicușan, cea mai mare medie din Blaj la Bacalaureat 2024. 91,94 promovabilitatea la examen, la Colegiul „IM Clain”

Sara Nicușan a obținut cea mai mare medie din Blaj la Bacalaureat 2024. Rata de promovabilitate la examen, la Colegiul „IM Clain” a fost de 91,94%.

Rata de promovare la examenul de bacalaureat 2024 la Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, înainte de contestații, este de 91,94%, conform rezultatelor afișate luni. Sara Daniela Nicușan, de la profilul Matematică-Informatică, a obținut cea mai mare medie din municipiul Blaj, respectiv 9,80, scrie radioblaj.ro.

Citește și: Două moațe, singurele medii de 10 din Alba la Bacalaureat, din ultimii doi ani! Sunt absolvente ale Colegiului Național „Avram Iancu” din Câmpeni

La Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” au promovat 61,66% dintre absolvenții înscriși, iar la Liceul Teologic Greco-Catolic „Sfântul Vasile cel Mare” promovabilitatea a fost de 52%. Un candidat din cei cinci înscriși de la Liceul Tehnologic „Timotei Cipariu” a promovat examenul de bacalaureat, la fel ca la Liceul Tehnologic din Jidvei, unde tot un candidat, din cei trei înscriși, a reușit să obțină medie de promovare.

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a fost centru de examen pentru toate liceele din zona Blaj.

La Blaj nu au existat medii de zece. La Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, 49 de candidați au obținut media peste 9. Din cei 149 de absolvenți înscriși, 137 au obținut media peste 6.

La Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea”, cea mai mare medie de promovare a fost 8,96. Aici, 37 de candidați, din cei 60 înscriși, au obținut medii peste 6, în timp ce un absolvent nu s-a prezentat la examenul de bacalaureat.

La Liceul Teologic Greco-Catolic „Sfântul Vasile cel Mare”, din cei 25 de candidați înscriși, 13 au obținut medii de promovare, cea mai mare fiind 8,83 și aici consemnându-se o neprezentare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea