Rămâi conectat

Monden-Clubbing

SÂMBĂTĂ: „Petrecerea brăţărilor”, în Club Allegria

Alexandra Mates

Publicat

în

Albaiulienii care vor să se cunoască mai bine între ei sau care vor să-şi găsească jumătatea nu trebuie să rateze cea mai tare petrecere din oraş. Club Allegria organizează sâmbătă, 26 ianuarie, un eveniment plin de brăţări colorate,  fiecare dintre acestea repezentând câte un status al petrecerii.

La intrare, clienţii vor primi brăţări fosforescente, de diferite culori, ce îi vor reprezenta pe tot parcursul serii. Astfel, persoanele mai timide, care îşi doresc ca altcineva să facă primul pas, trebuie să aleagă culoarea galbenă, în schimb, verdele este pentru îndrăzneţi („liber/liberă”). Dacă la braţ te însoţeşte partenera(ul) sau dacă ştii că va ajunge pe-acolo sâmbătă seara, este recomandat să ceri brăţara albastră. Pentru cei care vor doar să danseze sau să se distreze cu prietenii, fără a cunoaşte persoane noi, pot alege roşu („Du-te şi deranjează pe altcineva”). De buna dispoziţie se va ocupa Dj Radu, care va mixa pentru voi cele mai tari hituri.

Intrarea este liberă pentru toată lumea până la ora 00.00 , iar după această oră, băieţii trebuie să plătească 10 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea