Rămâi conectat

Actualitate

Rezultatele participării Consiliului Judeţean Alba la Târgul de Turism al României

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Judeţul Alba a fost prezentat la ediţia de primăvară (a XXVII-a) a Târgului de Turism al României (TTR), desfăşurat la Centrul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti între 15-18 martie 2012. TTR e considerat a fi cel mai important eveniment dedicat turismului din România, reunind atât profesioniştii din domeniu, cât şi publicul interesat de călătorii, vacanţe şi programe de recreere.
În acest scop, organizatorii au deschis porţile tuturor celor implicaţi direct pe această piaţă: autorităţi de promovare regională din România şi străinătate, organizaţii patronale şi asociaţii profesionale, agenţii de turism şi tour-operatori, hoteluri şi pensiuni, organizatori de congrese şi turism de afaceri, edituri şi instituţii culturale, în vederea dezvoltării şi întâmpinării exigenţelor publicului consumator. În total, au participat peste 200 de companii din 25 de ţări, pe o suprafaţă totală de peste 15.000 mp.
Judeţul Alba a fost reprezentat de o delegaţie a Serviciului Turism din cadrul Consiliului Judeţean Alba, al cărui stand a avut un concept vizual bazat pe formatul volumului „Judeţul Alba. Ghid turistic”, considerat nucleul mecanismului de promovare a judeţului. Conceptul standului – echilibrat ca informaţie şi atrăgător din punct de vedere cromatic – a fost apreciat de către ceilalţi expozanţi, această reuşită estetică fiind confirmată şi de numărul mare de vizitatori. Cel mai important aspect al participării Consiliului Judeţean Alba a fost contactul cu vizitatorii târgului, care s-au arătat extrem de interesaţi de oferta turistică a judeţului Alba în anul 2012. Astfel, ei au cerut în permanenţă informaţii despre trasee şi activităţi turistice, destinaţii, pensiuni, căi de acces şi materiale promoţionale.
Standul Consiliului Judeţean Alba a fost alăturat standului Primăriei Municipiului Alba Iulia, acţiunea de promovare fiind simultană şi reciprocă. Atât reprezentanţii Consiliului Judeţean Alba, cât şi cei ai Municipiului Alba Iulia s-au declarat foarte mulţumiţi de modul în care a fost prezentat judeţul Alba şi, mai ales, de dorinţa publicului de a-l vizita. (N.L.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea