Rețeta zilei de miercuri, 1 aprilie 2015: Salată de primăvară, cu păpădie, arpagic și tarhon
Salată de primăvară cu lăptuci! Iată o rețetă aparent simplă, cunoscută de toată lumea. Ce-am mai putea inova? Și totuși, există soluții…
Ai trebuință de: o salată verde (laptucă), 250 g de brânză (se poate și brânză tofu, pentru cei care țin postul), patru ouă tari, câteva frunze de păpădie, o legătură de ridichi roșii (de lună), trei linguri cu ulei, două linguri cu oțet, sare, piper, arpagic și tarhon. Pentru decor, alegeți câteva flori proaspete de păpădie (atenție, numai florile, fără codițe, care conțin un „lapte” cu gust rău).
Află cum se prepară pe pagina ANTENA SATELOR
foto: antenasatelor.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
21 octombrie 1754 se inaugurau primele scoli din Blaj: Orașul va deveni centrul învățământului românesc din Transilvania
21 octombrie 1754 se inaugurau primele scoli din Blaj: Orașul va deveni centrul învățământului românesc din Transilvania Pe 21 octombrie 1754 se inaugurau primele scoli din Blaj, nucleul viitorului seminar si gimnaziu. Din acest moment, Blajul va deveni centrul invatamantului romanesc din Transilvania.” Blajul a devenit, începând din secolul al XVI-lea, centrul învăţământului românesc din […]
21 octombrie – Sfinţii Mărturisitori Ardeleni, care au luptat împotriva impunerii confesiunii greco-catolice
21 octombrie – Sfinţii Mărturisitori Ardeleni, care au luptat împotriva impunerii confesiunii greco-catolice Sfinţii Mărturisitori Ardeleni sunt prăznuiţi pe 21 octombrie. Aceştia sunt: Visarion Sarai, Sofronie şi Oprea Miclăuş, canonizaţi în 1955 şi preoţii Ioan din Galeş şi Moise Măcinic din Sibiel, canonizaţi în 1992. Au luptat împotriva impunerii confesiunii Greco-catolice. Visarion Sarai s-a născut […]
Bucuria lucrurilor simple în turism. Garofița Râpei Roșii Au trecut ceva ani de la începuturile colaborării mele cu câțiva oameni foarte pasionați de domeniile lor de activitate pentru a aduce în turism lucruri pe care le-am considerat foarte valoroase și cu un mare potențial pentru a dezvolta experiențe turistice unice. Ideea de bază a fost […]