Rețeta zilei de miercuri, 1 aprilie 2015: Salată de primăvară, cu păpădie, arpagic și tarhon
Salată de primăvară cu lăptuci! Iată o rețetă aparent simplă, cunoscută de toată lumea. Ce-am mai putea inova? Și totuși, există soluții…
Ai trebuință de: o salată verde (laptucă), 250 g de brânză (se poate și brânză tofu, pentru cei care țin postul), patru ouă tari, câteva frunze de păpădie, o legătură de ridichi roșii (de lună), trei linguri cu ulei, două linguri cu oțet, sare, piper, arpagic și tarhon. Pentru decor, alegeți câteva flori proaspete de păpădie (atenție, numai florile, fără codițe, care conțin un „lapte” cu gust rău).
Află cum se prepară pe pagina ANTENA SATELOR
foto: antenasatelor.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
Pensii 2025: Cum afli online ce vechime în muncă ai și dacă ai plătite contribuțiile pentru pensie?
Pensii 2025: Cum afli online ce vechime în muncă ai și dacă ai plătite contribuțiile pentru pensie? Din 2025 românii pot verifica vechimea în muncă cu un click, pe internet, fără a mai fi necesar să se deplaseze la ghișeu și să stea la coadă. Sistemul de evidență a contractelor de muncă este de acum […]