Rămâi conectat

Sănătatea și natură

Rețeta zilei de joi, 12 februarie: Miel cu spanac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Da, știu, mai e o țâră până la Paști. Nici în post nu am intrat încă. Dar mă gândesc că, așa cum țăranul român își face vara sanie și iarna car, de pe acum ar trebui gospodinele să-și întocmească meniul pentru ziua cea luminată. Nu de alta, dar trecând deunăzi prin Mehedinți, pe la Strehaia, dada Ileana mi-a adus aminte de rețeta de Miel cu spanac, pe care vreau să v-o dăruiesc și domniilor voastre.

Și mai zicea dada Ileana că, la ziua sorocită, bine-ar fi să aveți pregătită, la-ndemână, și o ulcică de vin roșu de prin partea locului, o Fetească Neagră de Vânju Mare.

Ai trebuință de: 750 g carne de miel, 2 kg spanac proaspăt, o lingură de făină, 50 g untură, o ceapă, 100 ml suc de roșii, sare, piper.

Cum se procedează:

Citește rețeta pe pagina ANTENA SATELOR.

Simona LAZĂR

foto: antenasatelor.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Sănătatea și natură

Sănătatea și natură

Urzica, planta minune a primăverii: Care sunt beneficiile urzicilor și cum le consumăm. De ce sunt contraindicate femeilor gravide

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Urzica, planta minune a primăverii: Care sunt beneficiile urzicilor și cum le consumăm. De ce sunt contraindicate femeilor gravide Urzica este consuiderată planta minune a primăverii, bogată în vitamine, minerale și antioxidanți și utilizată frecvent în medicina naturistă. Pot fi consumate în diverse preparate, precum ceaiuri sau tocănițe.  Urzica (Urtica dioica) este o plantă perenă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea