Rămâi conectat

Actualitate

PROTEST în Parlament: Social democrații au oferit păpuși de plastic, ca reacție față de blocarea dublării alocațiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parlamentarii social democrați au oferit în cursul zilei de luni, pentru premierul Florin Cîțu, președinții Camerei Deputaților și Senatului, Ludovic Orban și Anca Dragu, câte o păpușă de plastic, manifestând o formă de protest referitor la decizia Guvernului de a bloca dublarea alocației pentru copii.

„Astea sunt papusile pe care le-ati manevrat voi 30 de ani”, a zis Ludovic Orban. Angajatii Camerei Deputatilor au luat păpușile-bebeluș de pe pupitrele oficialilor puterii. „Ma puneti in situatia sa le cer chestorilor sa repuna ordinea. Lasati circul deoparte”, a adăugat Orban.

„A-lo-ca-tii, a-lo-ca-tii, a-lo-catii, au strigat parlamentarii PSD”, premierul oprindu-se din discurs din cauza zgomotului creat.

„Nu ati depasit varsta copiiilor. Stiam ca alocatii sunt pentru copii, nu pentru parlamentari, asta este”, a replicat Florin Cîțu. „Veti primi alocatia dar trebuie sa va inscrieti la scoala”, a adăugat Cîțu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Un nou tip de CONCEDIU în România: Cine sunt posibilii beneficiari? Propunere legislativă depusă recent în Parlament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou tip de CONCEDIU în România: Cine sunt posibilii beneficiari? Propunere legislativă depusă recent în Parlament Un nou tip de concediu ar putea să apară în România. Părinții de gemeni sau multipleți ar putea beneficia de un concediu simultan de șase luni pentru creșterea nou-născuților, conform unei propuneri legislative recente depuse în Parlament. Mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea