Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Profesor universitar din Apuseni: Am două cărți în lucru – „Un fraier în slujba bugetului ” și „PAS CU PAS în jaful banului public”. Vreau promovare de 4.000.000 euro de la buget, precum „ciucii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesor universitar din Apuseni: Am două cărți în lucru – „Un fraier în slujba bugetului ” și „PAS CU PAS în jaful banului public”. Vreau promovare de 4.000.000 euro de la buget, precum „ciucii”

Irimie Popa, profesor universitar originar din Apuseni, abordează într-o postare pe rețelele de socializare o problemă îndelung dezbătută în ultima vreme și anume cartea lui Nicolae Ciucă și sumele cheltuite pentru promovarea acesteia.

Este vorba mai exact de cele 400 de panouri de outdoor cu imaginea autorului de carte Nicolae Ciucă, prezente în orașele, pe autostrăzile și pe drumurile naționale din România.

Promovarea volumului ”Un ostaș în slujba țării”, de Nicolae Ciucă, se reflectă în 762 de afișaje, a comunicat oficial PNL, la cererea site-ului de investigații Snoop. Campania de marketing a cărții costă 510.000 de euro în fiecare lună, urmând să continue până în noiembrie – decembrie.

Citește și: Rareș Bogdan spune că românii vor pune mâna să citească: ”După mult timp, de la «Cățeluș cu părul creț», unii vor mai ține, în sfârșit, mâna pe o carte, a lui Nicolae Ciucă”. Explicații despre cele 2 milioane de euro cheltuite până acum din bani publici pentru promovarea cărții

”Am două cărți în lucru – „Un fraier în slujba bugetului ” și „PAS CU PAS în jaful banului public”. Vreau promovare de 4.000.000 euro de la buget, precum „ciucii”.

Un domn care cu greu se exprima în limba maternă se vrea președinte……Nu are scrisă cartea, dar un partid cică, pardon, ciucă, i-o promovează din bani publici. Curtea de Conturi, alte organe ale statului, dorm. Sau, cine știe, strâng probe.

În tot acest timp guvernanții o ard cu evaziunea fiscală, luând măsuri care lovesc tot pe cei care plătesc, fiind contribuabili onești. DESPRE JAFUL BUGETAR, PATRONAT DE CĂTRE CEI CARE SUNT LA ROBINEȚII BUGETULUI…..TĂCERE DE MORMÂNT!

Atât timp cât sacul bugetului este fără fund, fără măsuri de disciplină bugetară, indiferent cât s-ar vărsa în el, tot gol și cu deficit rămâne!

O mafie perfidă gâtuie tara noastră! Pe banii noștri: Dezmăț bugetar, parandărăt, corupție, exodul tinerilor, amanetarea viitorului prin împrumutarea țării…

Panourile cu promisiuni și promovarea cărții unuia cu dificultăți de exprimare=jaful originar al unora care cerșesc votul, doresc să ne conducă!

E grav cât de jos s-a ajuns în țara asta!”, a scris profesorul pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Zmeura – Fructele minune şi secretul tinereţii fără bătrâneţe. Bobițele de culoarea rubinului, calități terapeutice cu totul speciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zmeura – Fructele minune şi secretul tinereţii fără bătrâneţe. Bobițele de culoarea rubinului, calități terapeutice cu totul speciale Într-adevăr, când Natura a creat acest zmeura, s-a întrecut pe sine! Rezultatul a fost un fel de bijuterie compusă din bobiţe de culoarea rubinului, îmbinate în mod măiestrit şi dăruite cu o aromă inconfundabilă. Dacă ești norocos […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea