Rămâi conectat

Ştirea zilei

Prim-vicepreședinte PNL a picat Bacalaureatul, la vârsta de 42 de ani. A luat nota 3,60 la Limba Română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, are 42 de ani și a dat Bacalaureatul în această sesiune. Acesta a obținut nota 3,60 la proba de Limba și Literatura Română. În cadrul unui interviu prezentat la Sinteza Zilei, acesta a explicat de ce nu a susținut examenul maturității până la vârsta aceasta.

Daniel Moroșanu este adjunctul ministrului „grindă” – Ion Ștefan, care conduce Ministerul Dezvoltării, unul dintre cele mai importante portofolii din Guvern, cu cel mai mare buget.

Daniel Moroșanu a susținut înainte de afișarea rezultatelor că a învățat și speră să obțină note bune. El a mărturisit că este prima dată când susține examenul maturității.

Întrebat ce l-a determinat să susțină probele anul acesta, liderul PNL a spus: ”Nu m-a determinat ceva anume. Am vrut să trec acest examen pentru mine personal, să repar o greșeală a trecutului.” Liderul PNL a luat 3,60 la Limba Română

El a explicat că a absolvit o școală profesională, urmată de un liceu seral. Gafele nu au lipsit din interviul său. ”Anul acesta m-am hotărât să dau și acest examen de BACALORIAT”. Astfel, nu este de mirare de ce a obținut doar 3,60 la Limba română.

”Sunt un tip destul de inteligent, prind foarte repede și chiar am studiat pentru acest examen și m-am pregătit”, a mai spus Daniel Moroșanu, care a mărturisit că interesul mass-mediei pentru studiile sale l-a determinat să-și dorească să urmeze și o facultate.

Visul său a fost spulberat după ce au fost afișate rezultatele la Bacalaureat, pe care l-a picat după ce a obținut nota 3,60 la Limba Română.

Moroșanu a declarat pentru publicația locală Jurnal de Vrancea că a depus contestație și că speră să obțină peste nota 5, după recorectare. Conform aceleiași surse, liderul PNL a obținut 7,55 la Istorie și 8,65 la Geografie. Într-un interviu televizat, adjunctul ministrului ”grindă” spunea că a făcut pregătire la română.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia

Bera Larisa

Publicat

în

APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia Alexandra Chețan, în vârstă de 32 de ani, din Aiud, Alba, solicită ajutorul comunității pentru fiul ei, Vlad Bogdan, în vârstă de 7 ani și 5 luni. Vlad suferă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea