Rămâi conectat

Actualitate

Prezenţa la simularea Evaluării Naţionale 2014, la limba şi literatura română, în judeţul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

simulareLa simulare, la Evaluarea Naţională 2014, la limba şi literatura română, prezenţa în judeţul Alba a fost de 96,1%. Astfel din totalul celor 3.298 elevi înscrişi, au fost prezenţi 3.171, un număr de 127 fiind absenţi, ne-a comunicat vicepreşedintele Comisiei Judeţene, la Evaluarea Naţională, Dan Cherecheş.

În judeţul Alba nu au fost probleme, proba s-a desfăşurat în bune condiţii şi nimeni nu a fost eliminat. Toţi elevii au ajuns în sălile de clase la ora 8.30, la ora 9.00 a început examinarea, iar la ora 11.00 elevii au părăsit sălile de examen.

Condiţiile de desfăşurare a simulării au fost la fel ca şi la un examen, în sălile de clasă au fost montate camere de supraveghere, elevii au stat câte unul în bancă şi au fost supravegheaţi de doi profesori, de discipline diferite.

Citeşte şi: Subiectele la simulare, la Evaluarea Naţională 2014, la limba şi literatura română. Ce dificultăţi au întâmpinat elevii astăzi


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea