Rămâi conectat

Actualitate

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte astăzi, vârsta de 62 de ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Preşedintele României, Traian Băsescu, împlineşte luni, 4 noiembrie 62 de ani. Până la acest moment nu s-a anunţat niciun program public al şefului statului, anunţă presa centrală. Anii trecuţi, Traian Băsescu şi-a serbat ziua de naştere alături de familie, s-a întâlnit şi cu apropiaţi din mediul politic, uneori cu o zi în avans sau a avut program public.

Originar din oraşul Basarabi, judeţul Constanţa, preşedintele României Traian Băsescu şi-a început activitatea politică în anul 1991 când a fost ministru al Transporturilor, fiind ulterior deputat, preşedinte al organizaţiei PD, ministru, primar general al municipiului Bucureşti şi preşedinte al României.

Premierul Victor Ponta a trimis scrisoare de felicitare preşedintelui Traian Băsescu cu ocazia zilei sale de naştere, precizând că între instituţii acest fapt „este normal şi civilizat“. Întrebat dacă i-a cumpărat vreun cadou preşedintelui Traian Băsescu de ziua de naştere a acestuia, Victor Ponta a răspuns: „Nu, dar cred că este normal şi civilizat, între instituţii, în mod sigur Serviciul de protocol al Guvernului va transmite mâine (n.r.- duminică) scrisoarea de felicitare!“.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea