Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pompierii români care s-au LUPTAT cu flăcările din Grecia primesc o VACANȚĂ gratuită pe insula Thassos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pompierii români care s-au LUPTAT cu flăcările din Grecia primesc o VACANȚĂ gratuită pe insula Thassos

Pompierii români care au participat la stingerea incendiilor de vegetație din Grecia vor fi răsplătiți de către autoritățile locale, pentru curajul de care aceștia au dat dovadă și pentru munca depusă, în condiții extreme.

Primăria Thassos, în colaborare cu Uniunea Hotelierilor din Thassos şi cu Federaţia Proprietarilor de Camere de Închiriat, oferă pompierilor români care ajută la eforturile de stingere a incendiilor de pădure din Grecia, cazare timp de două zile vara viitoare, scrie Ethnos, citată de Rador.

Organizarea găzduirii lor se va realiza în colaborare cu şeful biroului din România al Organizaţiei Elene a Turismului, Georgios Stafylakis, şi cu Consulatul României la Salonic.

Primarul din Thassos, Leftheris Kyriakidis, a declarat în acest sens: „Mulţumim întregului Corp de Pompieri şi tuturor pompierilor pentru eforturile lor continue de mai multe zile, pe de o parte, pentru a contracara incendiile și, pe de altă parte, pentru a proteja zonele sensibile de apariția unor noi incendii. Mulțumim în special forțelor din alte țări care oferă ajutor și de aceea încercăm şi noi să ne aducem contribuţia”.

Sursa: g4media.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea