// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

PMP Alba: Traian Nicolae Ursaleș este singurul consilier județean care nu a votat salariile angajaților din Consiliul Județean Alba

La ultima ședință a Consiliului Județean Alba, pe ordinea de zi s-au aflat câteva proiecte de hotărâre prin care s-au votat salariile tuturor angajaților Consiliului Județean Alba, precum și a instituțiilor subordonate.

Cuantumul salarului de baza din cadrul Consiliului Judetean Alba, propus si votat de majoritatea consilierilor judeteni a fost de peste 8.000 lei la un director, de peste 6.000 lei la un sef serviciu, de peste 3.000 lei la un simplu angajat cu studii superioare si de peste 2.000 lei la un simplu angajat cu studii medii sau studii generale, ceea ce l-a nemultumit pe consilierul PMP Traian Nicolae Ursales, facandu-l sa nu voteze aceste proiecte de hotarare.

Mai mult decat atat, acesta a tras atentia conducerii Consiliului Judetean Alba ca la cuantumul acestor salarii si la numarul mare de angajati din cadrul Consiliului Judetean Alba, s-ar putea ca in maxim 2,3 ani, Consiliul Judetean sa nu mai aiba nici un leu pentru investitii, iar drumurile judetene vor deveni tot mai impracticabile. Contactat telefonic, Traian Nicolae Ursales ne-a declarat:

“De cand am revenit in functia de consilier judetean am fost foarte consecvent in ceea ce priveste buna gestionare a banului public si mai ales cresterea procentului din Buget, alocat investitiilor la nivel judetean. Pe langa faptul ca Consiliul Judetean Alba, aproape si-a dublat numarul de angajati in mai putin de 10 ani, iata ca acum acestora li se dau salarii mai mari decat in mediu privat, ceea ce nu este sustenabil pe termen mediu si lung. Surpriza mea ne-placuta este ca am fost singurul consilier judetean care nu a votat asemena salarii angajatilor Consiliului Judetean Alba, restul consilierilor PNL si PSD, au votat la unison aceste salarii, in defavoarea imbunatatirii infrastructurii Judetului Alba. Tot in aceasta sedinta nu am votat exercitiu bugetar pe trimestrul al 2-lea din anul 2017, deoarece, doar 14% din banii cheltuiti in acest trimestru au fost folositi la investitii, iar 86% din bani au fost cheltuiti cu functionarea Consiliului Judetean Alba, ceea ce este o “crima” la adresa cetatenilor judetului Alba, care din pacate nu se vor mai putea bucura pe viitor de investitii la nivelul judetului. Pacat ca restul colegilor din Consiliul Judetean nu au inteles ca a vota niste salarii atat de mari la un numar mare de angajati, inseamna a vota impotriva dezvolatrii judetului Alba.”

In calitate de simpli contribuabili, nu avem decat sa-i dam dreptate consilierului PMP si totodata sa apreciem curajul acestuia de a se opune si de a face publice aceste procente exagerate cu functionarea Consiliului Judetean Alba.

De neinteles este atitudinea consilierilor judeteni PSD si ALDE, care au votat la unison salarile propuse de presdintele liberal Dumitrel. Sa fie oare o intelegere trans-partinica intre PNL si PSD, la nivelul Judetului Alba?? Va lasam pe dumneavoastra sa trageti concluzia corecta.

Biroul de presă al PMP Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la PMP Alba: Traian Nicolae Ursaleș este singurul consilier județean care nu a votat salariile angajaților din Consiliul Județean Alba

 1. Trif 08.08.2017 la 14:04

  Bine mai „Ursales”, o sa-ti ridice Beshescu, o statuie, in spatele garii, dar o face din bitum, ca sa se topeasca la soare, si sa aibe unde se p.i.s.a cainii!

 2. doru 08.08.2017 la 23:10

  asta crede ca toata lumea e proasta si el pozeaza in corectu lu peste.
  cat de dezvoltata a ramas comuna Metes dupa domnia lui..;))) .tiranica
  drumuri de asfalt inguste ca niste poteci prin sate, prost facute, caminul supercultural din tauti maaare cat casa poporului …
  de ce nu si-a donat salariul de primar pt dezvoltare?

 3. stef 11.08.2017 la 13:49

  Si ce,mare branza,ai stiut tu ca va merge.