Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Peste 600 de elevi și 100 de preșcolari din Teiuș vor beneficia de hrană sănătoasă: A fost semnat ordinul de începere a Programului Național ,,Masa Sănătoasă”

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Peste 600 de elevi și 100 de preșcolari din Teiuș vor beneficia de hrană sănătoasă: A fost semnat ordinul de începere a Programului Național ,,Masa Sănătoasă”

La Teiuș, peste 600 de elevi și 100 de preșcolari vor beneficia de ordinul de începere a Programului Național „Masa Sănătoasă”. Ordinul de începere a programului a fost semnat pe 3 iunie.

Citește și: FOTO: Lecții de caiac canoe și ciclism pentru cei mici de Ziua Copilului: Prichindeii au învățat despre spiritul de echipă și colaborare

„Astăzi, 3 iunie, s-a semnat ordinul de incepere a serviciilor de catering in cadrul Programului National ,,Masa Sănătoasă” pentru elevii si prescolarii Liceului Teoretic Teiuș!

120 prescolari si 631 elevi vor beneficia in cadrul programului de hrană sanătoasă, adecvată vârstei și nevoilor nutritive! Este un motiv de satisfactie atât pentru administratia locală teiuseană, dar si pentru copii si parinti faptul ca suntem integrati in acest program guvernamental, care aduce reale beneficii in dezvoltarea armonioasă a copiilor nostri!

Mulțumiri celor ce au fost alaturi de teiuseni in acest demers incununat de succes, al cărui rezultate o să le observăm cu totii in timp!” au transmis reprezentații primăriei Teiuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea