Rămâi conectat

Ştirea zilei

Persoanele vaccinate nu vor mai fi CARANTINATE 14 zile dacă intră în contact direct cu un bolnav COVID-19: „Se vor mai relaxa unele tipuri de măsuri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Românii care se vaccinează împotriva COVID-19 nu vor mai trebui să stea 14 zile în carantină dacă intră în contact direct cu un bolnav COVID-19.

Directoarea Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, Adriana Pistol, a declarat luni, într-o conferință de presă la Guvern că „E logic ca o persoană vaccinată si sănătoasă imunologic nu avem de ce să o mai carantinam. Se vor mai relaxa unele tipuri de masuri”.

CITEȘTE: Aproape JUMĂTATE din personalul din Învățământ din județul Alba DOREȘTE să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Când s-ar putea redeschide școlile

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a spus, în aceeași conferință de presă, că nu știe când se va vaccina președintele Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea