Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

OFICIAL| Aproape JUMĂTATE din personalul din Învățământ din județul Alba DOREȘTE să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Când s-ar putea redeschide școlile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Educației a cerut, în data de 5 ianuarie 2021, o situație care să cuprindă tot personalul școlilor, liceelor și inspectoratelor școlare care doresc să se vaccineze împotriva noului coronavirus.

Personalul din județul Alba a fost de asemenea inclus în acest plan, cei doritori urmând să se vaccineze cel mai probabil de săptămâna viitoare.

CITEȘTE ȘI: A început campania de vaccinare anti-Covid în județul Alba. Cine sunt primele cadre medicale care vor primi doza

Astfel, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții IȘJ Alba, un procent de aproximativ 50% din totalul personalului din Învățământ din județul Alba dorește să se imunizeze împotriva virusului COVID-19.

Reamintim că, în contextul unei incertitudini naționale privitoare la data la care elevii și profesorii români se vor întoarce din nou fizic la școală și în condițiile în care guvernul folosește ca principal motiv pentru amânarea deschiderii școlilor situația epidemiologică, medicul militar Valeriu Gheorghiţă, care coordonează campania de vaccinare împotriva COVID-19, a spus că deschiderea școlilor nu este condiționată de vaccinare.

Astfel, deși procentul procentul celor care doresc să se vaccineze este unul ridicat, conform sondajelor oficiale, deschiderea școlilor în format fizic rămâne încă incertă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea