Rămâi conectat

Politică Administrație

(P) 1 Decembrie este momentul în care putem da startul unui nou început, în cinstea valorilor şi virtuţilor cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat poporul!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

alde-siglaPeste două zile, poporul român aniversează 98 de ani de la Marea Unire din 1918. Este o zi cu importanţă deosebită pentru noi toţi, un prilej pentru a celebra împlinirea idealurilor de independenţă, suveranitate şi unitate naţională, care au animat generaţii întregi de români şi care au stat la baza înfăptuirii României Mari.

Îi vom onora pe cei care şi-au dat viaţa pentru ca România să fie un stat unitar şi independent, care au luptat pentru binele tuturor românilor și îi vom omagia pe cei care au desăvârşit, prin curajul de care au dat dovadă, dar şi prin viziunea şi loialitatea faţă de idealul naţional, Marea Unire din 1918.

Prin celebrarea Zilei Naţionale, ne îndeplinim datoria solemnă de a le cinsti memoria şi de a garanta că visul pentru care ei au luptat va dăinui pentru generaţii întregi de acum înainte. 1 Decembrie este și ziua în care ar trebui să celebrăm și democrația reprezentativă, pluralismul, în care s-ar cuveni să recunoaștem rolul central al partidelor politice democratice în istoria noastră contemporană. Pe această cale s-ar putea să înțelegem mai bine că patriotismul nu este doar un sentiment, ci în egală măsură o alegere rațională.

Ține de viitorii parlamentari, dacă vor fi dispuși să se inspire din principiile și valorile din care s-a clădit Rezoluțiunea de la Alba Iulia, să le dea românilor motive să fie adevărați patrioți. Ține de noi să demonstrăm că avem voința de a o face! ALDE înţelege să acţioneze ca un gardian al democraţiei, al suveranităţii naţionale, ca un partener loial al unui guvern ales de popor, pentru a servi cetățenii.

Parlamentarii ALDE vor milita pentru restaurarea democraţiei, pentru respect faţă de Constituţie, de statul de drept şi de voinţa suverană, liber exprimată, a naţiunii. Acum, împreună cu dumneavoastră, punem din nou bazele celui mai important proiect de ţară pe care românii îl merită, după aproape 100 de ani, aici, la Alba Iulia şi în întreg judeţul nostru. A sosit momentul să luptăm pentru a ne recâştiga această minunată ţară, este clipa în care dăm startul unui nou început, pentru noi, pentru generaţiile viitoare, în cinstea valorilor şi virtuţilor cu care Dumnezeu ne-a binecuvântat poporul.

Dacă la 1 Decembrie 1918, românii de pretutindeni se uneau cu ţara, îndeplinind visele a generaţii întregi, în 11 decembrie 2016, vom înfăptui cel mai important lucru de care este cea mai mare nevoie acum, VOM REDA ROMÂNIA ROMÂNILOR!

Mihai Horațiu Josan, candidatul ALDE Alba la Camera Deputaților
Daniel Gheorghe Rusu, candidatul ALDE la Senat

Material publicat la comanda ALDE Alba Cod unic de identificare ALDE: 11160008

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea