Rămâi conectat

Politică Administrație

Ovidiu Jidveian: ”PDL a preluat limbajul agresiv al omului marilor proiecte închipuite”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ovidiu Jidveian01Președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, îi răspunde primarului Mircea Hava, care i-a transmis public (AICI) că, la alegerile prezidențiale, nu-i va mai da nicio șansă să cîștige, așa cum s-a întâmplat la alegerile europarlamentare (când organizația locală PSD a obținut 27,72%, în vreme ce PDL doar 18,01%). 

Iată ce declară liderul social-democrat  albaiulian:

Spre surprinderea mea se pare ca PDL Alba înca nu și-a revenit după înfrângerea de la europarlamentare. Din atacul d-lui primar și lider național PDL, Mircea Hava, la adresa mea înțeleg două aspecte:

– PDL Alba este pe un trend descendent după 20 de ani de dominație politică totală în Alba Iulia și încearcă să găsească scuze pentru înfrângerea politică de la europarlamentare.
– PDL Alba își caută salvarea tocmai în cei care până mai ieri îi erau cei mai mari opozanți – PNL Alba.

Surpriza este că PDL a preluat inclusiv limbajul agresiv al ”omului marilor proiecte închipuite”, un gen de atac care nu cred că-i aduce cinste până mai ieri experimentatului și om de echilibru Mircea Hava.

Toate acestea mă fac încrezător în faptul că sfârșitul dominației politice a PDL &Co în județul Alba este aproape aspect care va fi mult mai clar la alegerile prezidențiale și cele locale din 2016 și nu o spun eu, o spune teama care reiese din”avertismentul” dat de primar, o spun cetățenii din județul Alba care pur și simplu s-au săturat!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP Administrația municipiului Alba Iulia a lansat, recent, licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede achiziționarea de autoturisme electrice și autoturisme hibrid plug-in. Citește și: Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea