Rămâi conectat

Actualitate

O șoferiță din Alba Iulia, care a lovit o mașină într-o parcare și apoi a fugit, a fost depistată, amendată și a rămas 30 de zile fără carnet de conducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba Iulia au reușit să identifice persoana care a lovit, acum două zile, o mașină în parcarea blocului M5 de pe B-dul Transilvaniei și apoi a plecat de la locul accidentului. Este vorba despre o șoferiță din municipiu, care a explicat că a lovit mașina din neatenție și a părăsit parcarea deoarece în urma impactului, copilul ei, care era pasager în mașină, s-a speriat și a început să plângă.

Polițiștilor nu le-a fost foarte ușor s-o găsească pentru că, deși în zonă era o cameră de luat vederi, din imagini au putut doar să intuiască despre ce mașină e vorba. Au început să caute autoturismul prin parcările din zonă și l-au găsit pe cel al femeii, un Ford Focus, avariat și el, cu urme care se potriveau cu cele ale mașinii lovite.

Femeia a fost sancționată contravențional cu 580 de lei și i s-a reținut permisul pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că în urmă cu două zile un albaiulian și-a găsit mașina (foto) lovită în parcarea din fața blocului M5 de pe b-dul Transilvaniei, din Alba Iulia. Bărbatul a parcat autoturismul, iar când s-a întors a avut un șoc văzând pagubele produse de un șofer care a fugit apoi de la fața locului.

În urma coliziunii, autoturismul a suferit avarii serioase la aripa din dreapta spate. Pe lângă aceasta a fost distrusă și bara de protecție.

Proprietarul mașinii a făcut plângere la poliție, dar a cerut ajutor și pe rețeaua de socializare, la cei care au văzut cum s-a produs accidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când se trece la ORA DE IARNĂ 2024: Data la care România dă ceasul înapoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se trece la ORA DE IARNĂ 2024: Data la care România dă ceasul înapoi În noaptea de 26 spre 27 octombrie, în ultima duminică a lunii, se trece la ora de iarnă 2024. Ceasurile se vor da înapoi cu o oră, iar ora 4:00 va deveni ora 3:00. În ultima duminică din luna octombrie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea