O scriitoare a fost bătută crunt într-o ambulanţă cu care cutreiera ţara, în cadrul unui proiect profesional, ajuns și la Alba Iulia. Oamenii credeau că femeia vrea să le fure copiii

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Scene şocante, noaptea trecută, în Capitală. Psihoza celebrei ambulanţe fantomă care fură copii a provocat o adevărată isterie. O scriitoare aflată într-o ambulanţă cu care voia să cutreiere ţara, în cadrul unui proiect profesional, a fost snopită în bătaie, în zona Gării de Nord. 

Zeci de bărbaţi şi femei care credeau că au de-a face cu celebra ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie. Cinci indivizi au reuşit sa deschidă portiera şi au lovit-o pe femeie în uralele mulţimii.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

”Femeia aflată la volan e Doina Popescu. Are 49 de ani. E din Brăila. Scriitor, pilot, la origine profesor de matematică. Om serios, cum se spune în popor. Conduce “ambulanța pentru literatură”, nu ambulanța care fură copilași. Colindă de ani buni târgurile de carte din toată țara. A fost la un pas de a fi linșată”, a povestit cineva pe contul de socializare.

Doina Popescu a putut fi văzut destul de des în ultimul timp și la Alba Iulia, în cadrul evenimentelor culturale, în cadrul cărora proiectul său a fost foarte apreciat.

Citește și – FOTO, VIDEO: O scriitoare de ”proză afurisită” a adus Ambulanța pentru literatură la Târgul de Carte de la Alba Iulia

Mulţi dintre cei prezenţi au transmis live scenele pe Facebook, provocând o adevărată isterie pe reţeaua de socializare.

Speriată, scriitoarea a chemat poliţia. Oamenii legii au intervenit rapid, cei cinci bătăuşi şi scriitoarea fiind duşi cu toţii la secţie pentru audieri.

Scriitoarea a refuzat transportul la spital, dar a primit îngrijiri medicale chiar în curtea secţiei de poliţie.

Femeia bătută are un proiect denumit „Ambulanţa pentru literatură”. Merge prin ţară într-o ambulanţă în care îşi expune romanele scrise şi oferă autografe.

Autospeciala era adusă recent din străinătate. Avea numere provizorii, nu aparţine sistemului de ambulanţă de stat şi nici unui alt sistem privat. Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: observator.tv

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Pp 5 iulie 2018 at 13:12

Doamne fereste, ce fel de oameni sunt talharii aia?

Recuperare grabnica doamnei…

dolfi 5 iulie 2018 at 19:37

Romania pesedizata de 30 de ani… Va fi si mai rau!

Qq 6 iulie 2018 at 8:59

Sunt „decat” prosti si dezinformati.

Comentariile sunt oprite