Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O scriitoare a fost bătută crunt într-o ambulanţă cu care cutreiera ţara, în cadrul unui proiect profesional, ajuns și la Alba Iulia. Oamenii credeau că femeia vrea să le fure copiii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scene şocante, noaptea trecută, în Capitală. Psihoza celebrei ambulanţe fantomă care fură copii a provocat o adevărată isterie. O scriitoare aflată într-o ambulanţă cu care voia să cutreiere ţara, în cadrul unui proiect profesional, a fost snopită în bătaie, în zona Gării de Nord. 

Zeci de bărbaţi şi femei care credeau că au de-a face cu celebra ambulanţă fantomă care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie. Cinci indivizi au reuşit sa deschidă portiera şi au lovit-o pe femeie în uralele mulţimii.

”Femeia aflată la volan e Doina Popescu. Are 49 de ani. E din Brăila. Scriitor, pilot, la origine profesor de matematică. Om serios, cum se spune în popor. Conduce “ambulanța pentru literatură”, nu ambulanța care fură copilași. Colindă de ani buni târgurile de carte din toată țara. A fost la un pas de a fi linșată”, a povestit cineva pe contul de socializare.

Doina Popescu a putut fi văzut destul de des în ultimul timp și la Alba Iulia, în cadrul evenimentelor culturale, în cadrul cărora proiectul său a fost foarte apreciat.

Citește și – FOTO, VIDEO: O scriitoare de ”proză afurisită” a adus Ambulanța pentru literatură la Târgul de Carte de la Alba Iulia

Mulţi dintre cei prezenţi au transmis live scenele pe Facebook, provocând o adevărată isterie pe reţeaua de socializare.

Speriată, scriitoarea a chemat poliţia. Oamenii legii au intervenit rapid, cei cinci bătăuşi şi scriitoarea fiind duşi cu toţii la secţie pentru audieri.

Scriitoarea a refuzat transportul la spital, dar a primit îngrijiri medicale chiar în curtea secţiei de poliţie.

Femeia bătută are un proiect denumit „Ambulanţa pentru literatură”. Merge prin ţară într-o ambulanţă în care îşi expune romanele scrise şi oferă autografe.

Autospeciala era adusă recent din străinătate. Avea numere provizorii, nu aparţine sistemului de ambulanţă de stat şi nici unui alt sistem privat. Cei cinci agresori care o bănuiau că vrea să fure copii sunt acum cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea