Rămâi conectat

Sport

Mutarea anului: Cernea (Industria Galda de Jos), la Performanţa Ighiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Andrei Cernea, vedeta echipei Industria Galda de Jos este la un pas de un transfer la Performanţa Ighiu, echipă unde a mai activat până în 2013! Cernea Performanta Ighiu (2) Deşi relaţiile dintre cluburi au fost tensionate în timpul acestui an, există şanse reale ca mutarea să se producă în aceste zile, cluburile aşezându-se la masa tratativelor.

*Ciucă: „Acceptăm un schimb Cernea versus Romică David şi Negură!”

Cernea a fost un fotbalist emblematic pentru Industria în ultimele sezoane, unde a evoluat, cu excepţia a şase luni petrecute la Baia Mare. „Orice jucător este liber să plece, dacă vor câştiga ambele părţi, atât el, cât şi Industria Galda. Dar eu acţionat de două ori în favoarea lui Cernea, când a ajuns la Industria şi apoi când a plecat la Baia Mare. Cred că e timpul să se gândească şi el în favoarea Industriei. Am accepta un schimb Cernea – Romică David şi Negură, asta pentru a fi la unison cu domnul primar Romulus Raica„, a precizat Paul Ciucă

*Himcinschi confirmă discuţiile: „Cernea este un fotbalist interesant pentru noi”

Sunt şanse să-l înregimentăm pe Cernea, un fotbalist interesant pentru noi. La mijloc este în primul rând dorinţa fotbalistului de a evolua iar pentru Ighiu. Conducerile vor începe negocierile şi trebuie să aşteptăm să se concretizeze, sau nu, să se finalizeze tratativele„, a declarat Adorian Himcinschi.

Discuţiile sunt incipiente, în primul rând trebuie să se înţeleagă cluburile, pentru că eu mai am contract cu Industria. Dacă se va ajunge la un numitor comun, eu n-aş spune «nu» unei propuneri de la Performanţa„, a comentat Andrei Cernea, fotbalist ce a înscris de 6 ori în prima parte a campionatului.

Dacă transferul s-ar concretiza, trecerea lui Cernea în curtea rivalei ar însemna mutarea anului, între cele două echipe existând o rivalitate, păstrând proporţiile de genul „Steaua-Dinamo”.

Galda de Jos şi Ighiu sunt localităţi despărţite de numai 11 kilometri, care însă nu se duelează pe teren, fiind repartizate în serii diferite din Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea