Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Miss şi Mister Boboc sunt colegi de clasă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, seara, la Casa de Cultură Teiuş a avut loc cel mai important eveniment pentru elevii claselor a IX-a: „Balul Bobocilor”, în competiţie fiind înscrise 10 perechi de liceeni, ne-a informat prof. Romina Pop, purtătorul de cuvânt al Liceului Teoretic Teiuş, condus de prof. Octavian Rusu. Pe lângă momentele oferite de elevii claselor a XII-a, bobocii au încântat publicul, format din elevi, cadre didactice şi părinţi, prin prestaţia la probele pe care le-au trecut cu brio. Pentru că la fiecare concurs de acest gen trebuie să existe un câştigător, juriul s-a oprit la Alexandra Bianca Popa, admisă cu 9,52 la specializarea matematică – informatică şi colegul ei de clasă, Iulian Raul Florea, foşti colegi şi în ciclul gimnazial la aceeaşi unitate. Cei doi au primit diplome, flori, cupe şi cadouri din partea organizatorilor şi a sponsorilor. La liceul teiuşean, cei mai populari „boboci” au fost declaraţi Mioara Mătărângă (filologie) şi Alexandru Liviu Chiorean (matematică – informatică). Felicitări! (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Blaj și Aiud, în lotul județului Alba la etapa națională a Olimpiadei de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” Etapa județeană a OLIMPIADEI NAȚIONALE DE ARGUMENTARE, DEZBATERE ȘI GÂNDIRE CRITICĂ „TINERII DEZBAT”, ETAPA JUDEȚEANĂ-2024 s-a desfășurat în 23 aprilie 2024, la Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia coordonată de inspector Gabriela Anamaria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea