Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mircea Goia, noul director general adjunct al CUPRUMIN ABRUD: Este un inginer minier și un profesionist în domeniu, cu o carieră lungă în companie

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Mircea Goia, noul director general adjunct al CUPRUMIN ABRUD: Este un inginer minier și un profesionist în domeniu, cu o carieră lungă în companie

Compania Cuprumin Abrud are, începând din data de 5 ianuarie 2023, un nou director general adjunct la cârma sa, în persoana inginerului Mircea Goia.

Originar din comuna Lupșa, Mircea Goia are o experiență de 30 de ani în interiorul companiei.

De asemenea, pe lângă vasta sa experiență în acest domeniu, este și inginer minier de profesie, în trecut ocupând funcția de director de producție și șef de carieră din anul 2009.

Contactat de ziarulunirea.ro, noul director general adjunct al Cuprumin Abrud a transmis o serie de informații referitoare la obiectivele sale pe termen scurt și lung, în fruntea companiei.

„Când ești la conducerea unei astfel de companii, primul obiectiv îl reprezintă asigurarea unor salarii motivante pentru angajați. Ne bucurăm de o echipă bună în prezent, cu oameni capabili și pot spune că am crescut în această companie.

Mai apoi, sunt necesare o serie de lucrări de reparație la linia 2 de flotare, parte a uzinei de preparare, care vor avea loc începând cel mai probabil cu lunile aprilie-mai.”

Mai mult, documentația tehnică pentru noua licență de exploatare este la rândul său o prioritate pentru conducerea companiei, afirmă inginerul Mircea Goia, CupruMin SA aflându-se în acest moment în al patrulea an de exploatare, din cei cinci acordați.

CupruMin SA exploatează în acest moment cel mai mare și important zăcământ de cupru de pe teritoriul României, cu un procent de peste 60% din rezervele țării.

În acest moment, potrivit lui Mircea Goia, s-a exploatat sub 10% din acest potențial.

„Trebuie să extindem și capacitatea de depozitare a sterilului rezultat, deoarece ne apropriem la capacitatea maximă a acesteia”, a mai transmis noul director general adjunct al companiei, pentru ziarulunirea.ro.

Astfel, cel mai nou membru al conducerii CupruMin Abrud este optimist față de viitorul companiei în care și-a petrecut 30 de ani din viață și, de asemenea, crede că situația acesteia se va îmbunătăți de la an la an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea