Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, la Alba Iulia: 2018, un an al investițiilor, nu unul al schimbărilor fiscale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ministrul Radu Oprea a declarat, vineri, la Alba Iulia, că 2018 va fi un an al investițiilor, stabilității și predictibilității, fără schimbări majore din punct de vedere fiscal pentru mediul de afaceri.

”Anul acesta și anii viitori vor fi ani ai stabilității și ai predictibilității. Este un mesaj puternic pe care-l transmit de fiecare dată mediului de afaceri, este una dintre principalele preocupări pe care ni le adresează mediul de afaceri, dacă vor fi schimbări majore, răspunsul este <nu>. Nu vor mai fi schimbări majore, va fi un an al investițiilor. Aceasta este dorința și mesajul pe care Guvernul îl transmite, nu va mai fi un an la schimbărilor din punct de vedere fiscal”, a spus în cadrul unei conferințe de presă Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

De asemenea, Radu Oprea a adăugat că împreună cu ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a început un program în cadrul căruia așază la masa discuțiilor ”ANAF-ul împreună cu mediul de afaceri”.

”Cred că mesajul care este foarte important este acela că, dacă, într-adevăr, vrem să schimbăm percepția între mediul de afaceri și stat, atunci trebuie să stăm în aceeași sală, la aceeași masă la discuții. Pot să vă spun că, până acum, discuțiile, au fost extrem de constructive de fiecare dată când am fost în aceeași sală și cred că acesta este modalitatea corectă, transparentă de a reuși să transmitem mesajul că, într-adevăr, ANAF-ul, Legea prevenirii care deja este funcțională în România, își fac efectul”, a mai spus ministrul pentru Mediul de Afaceri.

Radu Oprea a participat, vineri, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, la o dezbatere cu tema ”Antreprenoriat, proiecte și oportunități de dezvoltare a propriilor afaceri”, adresată în principal studenților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea