Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Finanțelor: ”Indemnizaţia pentru mame ar putea reveni la 85% din salariu, la sfârşitul anului”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

La sfârșitul acestui an indemnizaţia pentru mame ar putea reveni la valoarea de 85% din salariu, după cum a declarat ministrul Finanţelor Publice, Florin Georgescu.

Șeful Ministerului de Finanțe a precizat că, după o analiză efectuată împreună cu Ministerul Muncii, s-ar putea găsi resurse bugetare disponibile, iar în funcţie de calculele ce vor fi elaborare revenirea la valoarea de 85% a indemnizaţiei pentru mame s-ar putea aplica chiar de la sfârșitul acestui an.

În prezent, părinţii pot opta între durata de un an a concediului maternal, cu indemnizaţia între 600 şi 3.400 de lei şi durata de doi ani a concediului, cu o indemnizaţie plafonată la 1.200 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea