Rămâi conectat

Sport

„Mica Romă” se mută la Sibiu | Autocare pentru suporterii blăjeni, pentru partida Volei Alba Blaj – Nordmeccanica Piacenza, din Champions League

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu este locul unde Volei Alba Blaj, campioana României îşi va disputa confruntările consideRocheville Le Cannet - Volei Alba Blaj Champions League 12rate pe teren propriu în Champions League.Primăria municipiului Blaj pune la dispoziţie, autocare gratuite pentru fanii blăjeni dornici să-şi încurajeze favoritele în competiţia stelară, primul prilej fiind miercuri, 11 noiembrie.

Pe de altă parte, sâmbătă, 7 noiembrie, la ora 18.00, în Sala „Timotei Cipariu”, va fi ultima repetiţie, derby-ul Ardealului, cu Medicina Tg. Mureş.

Volei Alba Blaj a avut un debut de senzaţie, învingând în Franţa, 3-1 pe Rocheville Le Cannet, după o prestaţie excelentă a fetelor conduse de Darko Zakoc.

Stagiunea precedentă, în Cupa CEV, sute de suporteri blăjeni au efectuat deplasarea în Sibiu, la cele două partide, pentru a fi alături de „Mândria Blajului”, anticipându-se repetarea migraţiei şi în acest an.

Începând de LUNI, 2 NOIEMBRIE, până LUNI, 9 NOIEMBRIE, ORA 12.00, la Secretariatul Primăriei Blaj, se fac înscrieri pentru deplasarea la Sibiu, la meciul cu Piacenza. Clubul pune la dispoziţie, GRATUIT, autobuze pentru toţi suporterii care doresc să încurajeze campioana României la meciul din etapa a doua a Ligii Campionilor.

Partida Volei Alba Blaj – Nordmeccanica Piacenza, din grupa F a CEV DenizBank Volleyball Champions League, se va disputa miercuri, 11 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu, iar plecarea suporterilor de la Blaj va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 15.30


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea