Rămâi conectat

Ştirea zilei

Membrul trupei Hi-Q, Mihai Sturzu prezent la Alba Iulia pentru a-şi prezenta activitatea de parlamentar

Dragoş Suciu

Publicat

în

Mihai Sturzu, deputat tsd01Deputatul PSD, Mihai Sturzu a fost prezent la Alba Iulia pentru a lua legătura cu tinerii social democraţi şi pentru a-şi prezenta eforturile depuse în cele 6 luni ca parlamentar. Deşi a intrat în vacanţă parlamentară, Mihai spune că această vacanţă se va desfăşura prin muncă, va merge prin oraşe pentru a comunica cu tinerii social democraţi, el fiind şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei de tineret. Totodată, cântăreţul s-a arătat preocupat de situaţia tinerilor care îşi găsesc din ce în ce mai greu un loc de muncă şi a precizat că doreşte să candideze la funcția de președinte TSD România.

Am venit la Alba Iulia pentru că vreau să mă întâlnesc cu colegii mei de la TSD, să le dau un raport despre primele 6 luni din Parlamentul României. Sunt unul dintre zecii de  parlamentari tineri şi vreau să mă întâlnesc cu colegii mei pentru a le spune ce am reuşit să fac. Mi se pare politicos şi sănătos colegial şi politic să avem contacte strânse cu cetăţenii pe care îi reprezentam” a spus deputatul PSD, Mihai Sturzu.

Mai mult decât atât, tânărul a iniţiat un proiect de lege care prin care doreşte ca voluntariatul să fie recunoscut ca şi experienţă profesională.

Legea voluntariatului o voi depune la toamnă, este o lege care reglementează beneficiile voluntariatului. Unul dintre beneficiile pentru tineri este că voluntariatul o să fie recunoscut ca şi experienţă profesională. Legea voluntariatului şi legea practicii vor spune tinerilor că practica şi voluntariatul contează ca şi experienţă profesională” a spus cântăreţul, în cadrul conferinţei de presă.

Totodată, deputatul vede ca una dintre principalele probleme ale ţării, lipsa locurilor de muncă, iar prin această lege speră ca tinerii să obţină mai uşor un loc de muncă şi vor avea o dezvoltare profesională mai bună.

Cea mai mare problemă a tinerilor reprezintă lipsa locurilor de muncă. Prin aceste legi sperăm să înlesnim trecerea dintre zona de educaţie şi zona de dezvoltare profesională” a precizat social democratul.

Social democratul a spus că va candida și la funcția de președinte TSD România, la alegerile care vor avea loc în septembrie: „Consider că tinerii nu pot fi reprezentați mai bine decât o face TSD-ul. Trebuie să facem aici o organizație cu deschidere și plăcută pentru tineri. Vreau ca tinerii din România să înțeleagă că politica îi privește în mod direct. Astăzi ne uităm la o realitate în care vedem că tinerii nu merg la vot, nu-i interesează politica. Cred că TSD poate să facă acest lucru pentru România și, dacă voi avea șansa să fac parte din echipa care va conduce TSD, voi face acest lucru” a adăugat parlamentarul.

conferinta PSD01Acesta este de părere vă în ciuda conflictelor din ultimul timp, alianţa USL va rezista sigur până în 2016, la următoarele alegeri „Întâmplător fac parte dintr-un grup de comunicare a USL, noi am știut că USL va fi o construcție pe cât de dificilă pe atât de importantă pentru țară. Au existat atacuri dinainte să existe această alianță. Erau zvonuri că USL-ul se va rupe după alegeri. Ne menținem și ne asumăm guvernarea țării în condiții de stabilitate. După un an am reușit reîntregirea salariilor și pensiilor. Pe primul semestru am avut creștere economică. Până în 2016 sigur există USL, ne-am asumat un proiect care ține mai mult decât o  campanie electorală” a continuat Mihai Sturzu.

La conferinţa de presă au mai fost prezenţi şi deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu alături de consilierul local, Bogdan Medrea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

48 de ani de la primul 10 olimpic al gimnasticii. 18 iulie 1976, ziua în care Nadia Comăneci a intrat in istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

48 de ani de la primul 10 olimpic al gimnasticii. 18 iulie 1976, ziua în care Nadia Comăneci a intrat in istorie Pe 18 iulie 1976, în urmă cu 47 de ani, Nadia Comăneci intra în istoria sportului mondial şi devenea regina gimnasticii, obţinând primul 10 şi surprinzând o lume întreagă, dar şi tabela de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea