Rămâi conectat

Curier Județean

Medic nou la compartimentul Obstetrică-Ginecologie a Spitalului orășenesc Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conducerea Spitalului a anunțat că începând de miercuri, 07.12.2017, la Compartimentul Obstetrică – Ginecologie al spitalului  va lucra doctorul specialist Mostafa Mahmoud Ismail.  Doctorul Mostafa este născut în data de 23.10.1985, de origine egipteană, este căsătorit și are un copil.   

A terminat facultatea la Cairo, iar rezidentiatul l-a urmat la Universitatea de medicina si farmacie Victor Babes din Timisoara. A lucrat 2 ani in Anglia, in perioada 2012-2014 in Manchester, iar din 2014 si-a continuat activitatea in Timisoara. In 2017 a inceput studiile postuniversitare de doctorat la Facultatea de medicina din Sibiu si totodata urmeaza cursurile de supraspecialitate pe fertilizare in vitro la Universitatea de medicina si farmacie din Cluj Napoca. Incepand cu anul 2017 s-ai desfasurat activitatea in diferite cabinete medicale private de renume din Alba si Sibiu.

In prezent s-a stabilit in Cugir, odata cu angajarea la Spitalul Orasenesc Cugir, desfasurandu-si activitatea atat in Ambulatoriul de specialitate cat si pe sectie. Isi desfasoara activitatea de luni pana vineri intre orele 07.00 – 14.00.

,, Sunt profund impresionat de ceea ce am gasit la Spitalul din Cugir.  Cand m-am inscris la concurs si m-am prezentat la sediu, ma asteptam sa fie un spital mult mai mic, cu oportunitati restranse, insa odata efectuata vizita de recunoastere, ca sa zic asa, am fost placut surprins sa vad conditiile in care se desfasoara activitatea in unitate, aparatura din policlinica este una de ultima generatie. Se pot face multe lucruri frumoase in domeniul meu de activitate cu asemenea dotari. De cand am luat examenul pe post, conducerea spitalului a dat dovada de promtitudine si seriozitate in privinta angajamentelor pe care  si le-a asumat. Sunt convins ca o sa asiguram o calitate a serviciilor medicale pe care o asteapta orice pacienta a acestui oras si nu numai.” ne-a declarat medicul Mostafa Mahmoud Ismail.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea