Rămâi conectat

Politică Administrație

Marin Nicola, candidatul PNL, a câștigat alegerile parțiale din comuna Horea cu 57,41 % din voturi. Rezultatele finale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marin Nicola, candidatul PNL la alegerile parţiale din comuna Horea, a câştigat scrutinul din 11 iunie şi şi-a adjudecat fotoliul de primar în lupta cu Florin Neag Ispas, candidatul PSD. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de Circumscripție comunală, Marin Nicola a obținut  57,41 % din voturi, în vreme ce candidatul PSD a primit 41,4 % din voturi.  Ispas Mateș, candidatul PMP, a obținut doar un procent de 1,15%.

În comuna Horea au fost amenajate secții de vot în satele Horea, Trifești, Giurgiuț, Mătișești, Pătrăușești și Preluca. La cele 6 secții organizate au fost așteptați la urne 1736 de alegători, însă la vot s-au prezentat 1323 de alegători. Potrivit datelor finale de la Biroul Electoral de Circuscripție comunală, 22 de voturi au fost declarate nule.

Din cele 1232 de voturi, Marin Nicola a primit 747,  Florin Neag Ispas  – 539, iar Mateș Ispas doar 15 voturi.

Marin Nicola a obținut astfel cel de-al treilea mandat în fruntea primăriei Horea.

În comuna Horea din Munții Apuseni s-au organizat alegeri după ce Corneliu Olar, ales primar în iunie 2016, a demisionat în luna decembrie când a obținut un mandat de deputat. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea