Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ludovic Orban, așteptat la Zlatna de Ziua Națională

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ludovic Orban, așteptat la Zlatna de Ziua Națională

Potrivit informațiilor furnizate de primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, prim-ministrul României, Ludovic Orban, ar putea fi prezent la Zlatna sâmbătă, 30 noiembrie 2019.

Primarul Ponoran spune că în 30 noiembrie, înainte de Ziua Națională a României, va fi pornit iluminatul arhitectural a Liceului ”Corneliu Medrea” din Zlatna, recent renovat.

”Liceul este acum o bijuterie. Zilele acestea trecem în revistă spațiile de cazare de la complexul sportiv, deoarece aici vor fi cazați 50-60 de delegați la Congresul Spiritualității Românești ce va avea loc în preajma zilei de 1 Decembrie. Vor veni reprezentanți ai românilor din Republica Moldova, Ucraina, fosta Iugoslavie etc. În acest cadru festiv va fi pornit iluminatul arhitectural iar noi am lansat o invitație și către prim-ministrul Orban, de la care am primit semnale pozitive”, a mai explicat Ponoran.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea