Rămâi conectat

Politică Administrație

Lucrări de infrastructură edilitară în municipiul Aiud

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Administraţia din municipiul Aiud s-a trezit din adormirea pe care a avut-o timp de câţiva ani şi a început să muncească în folosul comunităţii. Dovada este faptul că, în ultima vreme, în municipiul în care nu se pre întâmpla mare lucru, au început, se derulează, vor începe, sau sunt în faze terminale mai multe lucrări edilitare ce vor încerca să satisfacă dorinţele cetăţenilor.
Potrivit viceprimarului Liviu Octavian Rusu, la această oră se află în lucru, atât obiective de infrastructură edilitare cât şi culturale. Astfel, se lucrează de zor la repararea căminului cultural din localitatea aparţinătoare Ciumbrud, lucrări ce trebuie finalizate în această lună. În stadiu avansat de execuţie se află căminul cultural din localitatea Sîncrai, localitate care timp de zeci de ani nu a avut un asemenea edificiu, el figurând doar ca promisiune permanentă în campaniile electorale trecute.
Viceprimarul Rusu ne-a mai informat că lucrările la mult discutata şi mediatizata bază sportivă „Aiudelul” se află în faza finală, la această oră lucrându-se la racordarea acesteia la reţeaua de distribuţie a gazului metan.

„Pe lângă lucrările de la cele două cămine, cel din Ciumbrud şi cel din Sîncrai, sau cele de la baza sportivă „Aiudelul”, la această oră avem în derulare lucrările de reabilitare de la Colegiul Naţional „Bethlen Gabor”, cele de la cetatea medievală din centrul oraşului şi extinderea-modernizarea reţelei de apă şi canal în cartierele Sg. Haţegan şi Aiud II, lucrări care vor fi finalizate în acest an. În aceste condiţii, cetăţenii din zona Aiud II vor trebui să mai rabde încă o perioadă de câteva luni deranjul şi mizeria generate de şantiere deoarece SC E.On Gaz va demara şi ea lucrările de schimbare şi modernizare a reţelei de distribuţie a gazului metan, după care vom reface toată infrastructura rutieră şi pietonală”, ne-a informat viceprimarul Liviu Octavian Rusu.

Potrivit acestuia, în infrastructura municipiului se mai lucrează pe strada „Mărăşeşti”, unde lucrările sunt în fază terminală, după care vor începe cele de pe strada „Crişan”, lucrări care la această oră se află în faza de selectare prin licitaţie a constructorului.
Liviu Octavian Rusu a mai precizat că administraţia locală are în plan ca în acest an să înceapă reabilitarea reţelelor de apă-canal şi pe străzile Iuliu Maniu şi „Strâmtă”, precum şi faptul că pe strada „Mărăşeşti” urmează ca în curând să se înceapă lucrările de refacere a infrastructurii rutiere. (aiudinfo.ro)

Dorel LAZĂR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Sălile de clasă ale Colegiului Militar Alba Iulia vor fi modernizate: Licitație de peste 800.000 lei lansată pe SEAP Ministerul Apărării Naționale, Unitatea Militară 01829 București, urmărește să achiziționeze mobilier în sălile de clasă ale Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. Licitația de peste 800.000 de lei a fost publicată pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea