Rămâi conectat

Politică Administrație

Lucrări de infrastructură edilitară în municipiul Aiud

Publicat

în

Administraţia din municipiul Aiud s-a trezit din adormirea pe care a avut-o timp de câţiva ani şi a început să muncească în folosul comunităţii. Dovada este faptul că, în ultima vreme, în municipiul în care nu se pre întâmpla mare lucru, au început, se derulează, vor începe, sau sunt în faze terminale mai multe lucrări edilitare ce vor încerca să satisfacă dorinţele cetăţenilor.
Potrivit viceprimarului Liviu Octavian Rusu, la această oră se află în lucru, atât obiective de infrastructură edilitare cât şi culturale. Astfel, se lucrează de zor la repararea căminului cultural din localitatea aparţinătoare Ciumbrud, lucrări ce trebuie finalizate în această lună. În stadiu avansat de execuţie se află căminul cultural din localitatea Sîncrai, localitate care timp de zeci de ani nu a avut un asemenea edificiu, el figurând doar ca promisiune permanentă în campaniile electorale trecute.
Viceprimarul Rusu ne-a mai informat că lucrările la mult discutata şi mediatizata bază sportivă „Aiudelul” se află în faza finală, la această oră lucrându-se la racordarea acesteia la reţeaua de distribuţie a gazului metan.

„Pe lângă lucrările de la cele două cămine, cel din Ciumbrud şi cel din Sîncrai, sau cele de la baza sportivă „Aiudelul”, la această oră avem în derulare lucrările de reabilitare de la Colegiul Naţional „Bethlen Gabor”, cele de la cetatea medievală din centrul oraşului şi extinderea-modernizarea reţelei de apă şi canal în cartierele Sg. Haţegan şi Aiud II, lucrări care vor fi finalizate în acest an. În aceste condiţii, cetăţenii din zona Aiud II vor trebui să mai rabde încă o perioadă de câteva luni deranjul şi mizeria generate de şantiere deoarece SC E.On Gaz va demara şi ea lucrările de schimbare şi modernizare a reţelei de distribuţie a gazului metan, după care vom reface toată infrastructura rutieră şi pietonală”, ne-a informat viceprimarul Liviu Octavian Rusu.

Potrivit acestuia, în infrastructura municipiului se mai lucrează pe strada „Mărăşeşti”, unde lucrările sunt în fază terminală, după care vor începe cele de pe strada „Crişan”, lucrări care la această oră se află în faza de selectare prin licitaţie a constructorului.
Liviu Octavian Rusu a mai precizat că administraţia locală are în plan ca în acest an să înceapă reabilitarea reţelelor de apă-canal şi pe străzile Iuliu Maniu şi „Strâmtă”, precum şi faptul că pe strada „Mărăşeşti” urmează ca în curând să se înceapă lucrările de refacere a infrastructurii rutiere. (aiudinfo.ro)

Dorel LAZĂR

Electrica Furnizare Discount
Publicitate

Politică Administrație

Comunicat de presă| Sorin Ioan BUMB, Senator PNL de Alba​: Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Publicat

în

Comunicat de presă| Sorin Ioan BUMB, Senator PNL de Alba​: Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Ziua Marii Uniri este sărbătoarea de suflet a tuturor românilor, momentul de bucurie și deplină demnitate națională ce ne învață că suveranitatea, independența națională și democrația sunt valori fără de care un popor nu poate exista și nu se poate dezvolta.

Păstrând vie memoria și recunoștința personalităților care au înfăptuit Marea Unire, avem credința că trebuie să ne mobilizăm cu toții pentru a garanta un viitor mai bun tuturor românilor, mai ales că perioada actuală este marcată de provocări cum nu s-au mai văzut. De aceea, aniversarea acestei zile sfinte trebuie să ne găsească sub semnul unității în jurul intereselor naționale și al perspectivelor strategice prioritare ale României; să fim uniți în credința că, deși traversăm vremuri tulburi și primejdioase, suntem pe drumul sigur al unui viitor mai bun.

Electrica Furnizare Discount

Poate că România de acum nu este chiar cea pe care ne-o dorim și, cu siguranță, clasa politică de azi nu este, nici pe departe, la înălțimea generației de aur care a înfăptuit unirea cea mare de la Alba Iulia. Dar tocmai de aceea, trebuie să ne uităm cu luciditate la prezent, să discernem adevărul de falșii profeți și să ne mobilizăm pentru a ne împlini destinul într-o lume în care evenimentele se desfășoară cu o rapiditate nemaiîntâlnită în trecut.

Să prețuim ceea ce ne unește și să ne bucurăm de această zi minunată! Să fim mândri că suntem români!

Cu ocazia Zilei Naționale, la mulți ani România, la mulți ani dragi români, oriunde vă aflați!

Sorin Ioan BUMB,

Senator PNL de Alba​

Citește mai mult

Politică Administrație

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Respectăm trecutul, prețuim prezentul și privim cu încredere spre viitor! La mulți ani, România!

Publicat

în

Comunicat de presă| Radu Tuhuț, deputat PSD de Alba: Respectăm trecutul, prețuim prezentul și privim cu încredere spre viitor! La mulți ani, România!

Dragi români, stimați locuitori ai județului Alba,

Ziua Națională a României să vă găsească voioși și sănătoși, să rămâneți plini de încredere și speranță. Dumnezeu să ne dea înțelepciune, să învățăm din pildele trecutului, iar vicisitudinile zilei de ieri să ne facă astăzi mai puternici și mai uniți!

Avem datoria și responsabilitatea să prindem curaj, să privim spre viitor cu aceeași încredere și mândrie cu care vorbim despre trecut, despre Marea Unire a tuturor românilor într-o națiune liberă și respectată pe plan internațional, așa cum a fost respectată România Mare, din Occident și până în Orientul îndepărtat.

Electrica Furnizare Discount

Orice lucru măreț, neprețuit ca însemnătate, nu se poate realiza ușor, fără mari eforturi și sacrificii din partea oamenilor. Dar istoria ne-a demonstrat că rămân în eternitate doar generațiile care reușesc să pună binele țării și al urmașilor în fața binelui personal, a orgoliilor și ambițiilor de moment.

Victoriile nu se obțin fără suferință, iar marile realizări se dobândesc doar cu mari sacrificii. Haideți să iubim România și pe români, mai mult, în fiecare zi. Iar multe lucruri bune care ni se vor întâmpla apoi vor fi consecințe firești ale faptelor și acțiunilor noastre!

De la Alba Iulia și până la cel mai mic sat din Țara Moților, de la podișul Târnavelor și până pe Valea Sebeșului, de la fostele Ampelum sau Apulon și până la cele mai noi așezări comunitare, transmit tuturor locuitorilor județului Alba: ”La mulți ani!”.

Citește mai mult

Politică Administrație

LIVE VIDEO| Conferință de presă AUR Alba: Doi ani de la înființarea partidului. „Nu suntem antivacciniști”

Publicat

în

LIVE VIDEO| Conferință de presă AUR Alba: Doi ani de la înființarea partidului. „Nu suntem antivacciniști”

Membri AUR din întreaga țară s-au reunit în data de 30 noiembrie în Alba Iulia, ca parte a unui schimb de experiență între filiale, a precizat deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, în deschiderea conferinței de presă.

În cadrul conferinței de presă s-au punctat subiecte de actualitate precum vaccinarea, măsurile sanitare și modul în care acestea sunt aplicate în România, în prezent, dar totodată au fost aduse precizări cu privire la prezența membrilor partidului AUR la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României și au fost invocate personalități ce au marcat istoria țării noastre.

Electrica Furnizare Discount

 

 

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare