Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lucica Crișan, directorul economic al SC Apa CTTA Alba, trimisă în judecată pentru conflict de interese

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată a inculpatei Lucica Crișan, director economic al SC Apa CTTA SA Alba, pentru comiterea infracţiunii de conflict de interese.

Potrivit procurorilor, uzând de funcția pe care o avea,  în perioada 24 septembrie 2008 – 10 aprilie 2012 aceasta a participat la luarea deciziilor prin care s-au obținut direct foloase patrimoniale de către SC ALBA PRINT S.A. Petrești, persoană juridică la care inculpata era cenzor și beneficia lunar de indemnizație, semnând un număr de patru note de comandă și 38 de ordine de plată pentru achiziţionarea şi respectiv plata către S.C. Alba Print S.A. Petrești a unor bunuri în valoare totală de 161.996 lei.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Alba Iulia.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, situaţie care nu poate înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie”, subliniază reprezentantul Parchetului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea