Rămâi conectat

Actualitate

Lucian Şova, despre Autostrada Unirii: Studiul de fezabilitate va fi lansat în curând

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, marţi, că studiul de fezabilitate al Autostrăzii A8, Tîrgu Mureş – Iaşi, va fi lansat în decembrie sau în ianuarie.

„Legat de A8, aşa cum am spus-o întotdeauna este un proiect care va fi făcut pe fonduri europene, este un proiect al cărui stdiu de fezabilitate îl vom lansa fie în decembrie, fie la începutul lunii ianuarie. Acest proiect nu a fost, nu este şi nu va fi niciodată exclus din planurile Guvernului şi a CNAIR”, a afirmat Lucian Şova, marţi, aflat într-o vizită de lucru, pentru a verifica stadiul lucrărilor de pe Autostrada Câmpia Turzii – Ogra – Tîrgu Mureş (loturile 1 şi 2).

Ministrul demisionar al Transporturilor a mai precizat că toate contractele care au fost lansate în ultimul timp şi urmează să le lanseze vizează elaborararea studiilor de fezabilitate, pentru a nu mai păţi ca la Autostrada Lugoj, care nu a putut fi finalizată din cauza unui viaduct de 30 de metri.

„Vom avea şi responsabili acolo şi asumarea a ceea ce este tehnic. Atâta timp cât voi putea, voi susţine elaborararea studiilor de fezabilitate împreună cu proiectul tehnic, astfel încât atunci când intră la construcţie să nu mai existe impedimente pentru antreprenori pentru a-şi desfăşura şantierele”, a mai spus Şova.

 Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea