Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: Greapcă (Hidromecanica) – „careu” cu Performanța! Selagea, eșec la debutul pe banca ighienilor! Fogoroși a demisionat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După etapa intermediară din Liga 4, antrenorul Ștefan Fogoroși a demisionat de la cârma Performanței Ighiu, care l-a instalat pe banca tehnică pe Ciprian Selagea, mijlocașul de 33 de ani al divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, aflat la prima experiență ca antrenor la nivel de seniori.

Acesta a debutat cu stângul, un eșec, 2-4 (0-4) în deplasarea din etapa a 5-a, cu Hidromecanica Șugag, pregătită de Adorian Himcinschi, performer fiind atacantul gazdelor Dan Greapcă (22 de ani), fotbalist ce a reușit un „careu” în prima repriză, cu 4 reușite marcate în numai 18 minute!

Alte rezultate: Inter Unirea – Limbenii Limba 4-0 (3-0), cu doi jucători ai oaspeților eliminați în final

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Energia Săsciori – Adu Academy Șona 1-2 (0-0), dublă I. Macarie pentru vizitatori


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea