Rămâi conectat

Ştirea zilei

Licitație pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare în Pîclişa şi Ţelna

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Licitație în valoare de peste 6 milioane de euro: Apa CTTA Alba Iulia plănuieşte extinderea şi reabilitarea de reţele de apă şi canalizare în Pîclişa şi Ţelna.

O licitație în valoare de peste 6,3 milioane de euro fără TVA a fost lansată recent pe SEAP de S.C. Apa CTTA Alba Iulia. Aceasta vizează extinderea și reabilitarea de rețele de apă și apă uzată în localitatea Pîclișa din Alba Iulia și extindere de rețele de apă și apă uzată în Țelna, Ighiu. Durata contractului este de 5 ani de la atribuire.

Potrivit caietului de sarcini, extinderea și reabilitarea rețelelor de apă din Pîclișa presupune extinderea rețelelor de distribuție cu apă potabilă în lungime de 2,8 km, reabilitarea rețelelor de distribuție cu apă potabilă în lungime de 1,9 km, extinderea rețelei de canalizare – 7,5 km, construirea a 7 stații de pompare ape uzate, construirea de conducte de refulare apă uzată – 3,4 km.

Cât privește lucrările de la Țelna (Ighiu), acestea presupun extinderea rețelelor de didstribuție cu apă potabilă (noi) – 7,9 km, extinderea rețelelor de canalizare – 4,1 km, construirea a 7 stații de pompare ape uzate, construirea de conducte de refulare ape uzate – 0,8 km. Termenul de execuție al lucrărilor este de 2 ani, plus perioada de notificare a defectelor – 3 ani.

Valoarea estimată a contractului este de 29.245.977,00 de lei fără TVA și nu include sumele reprezentând ”cheltuieli diverse și neprevăzute”.

”Ofertantul trebuie să facă dovada că a executat în ultimii 5 ani, împliniți la data termenului limită pentru depunere a ofertei, menționat în anunțul de participare, lucrări duse la bun sfârșit, similare sau superioare din punct de vedere al complexității cu lucrările care fac obiectul prezentei achiziții, a căror valoare cumulată a fost de cel puțin 29.245.900,00 RON (fără TVA), la nivelul a minimum un contract sau maximum 3 contracte.

Prin lucrări similare se înțeleg lucrări de extindere și/sau reabilitare și/sau modernizare și/sau construcție/înființare a infrastructurii de apă și/sau apă uzată”, se arată în caietul de sarcini al procedurii. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 februarie 2018, iar deschiderea ofertelor se va face în 16 martie 2018.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Pe pagina Câini Salvamont România – avalanșă și mediu natural a fost postat, joi, un anunț pentru găsirea Yukannei: ”Cățelușa Salvamont a colegului nostru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea