Rămâi conectat

Curier Județean

Lecții de la înțelepții orașului: La 100 de ani, Elisabeta Joldea a mers dis de dimineață la vot. Veteranul de război Corneliu Iuga a votat pentru o viață mai bună

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Doi dintre înțelepții orașului au dat astăzi încă o lecție mobilizatoare pentru alegători. Aceștia s-au prezentat la primele ore ale dimineții la secțiile de votare la care sunt arondați.

vot veterani

Elisabeta Joldea, care la sfârșitul lunii va împlini venerabila vârstă de 100 de ani a mers singură la secția de votare nr.1 din Alba Iulia și a votat, fără să aibă nevoie de ajutor.

Un alt exemplu pentru cei dezinteresați de scrutinul de astăzi este al veteranului de război Corneliu Iuga, în vârstă de 93 de ani, care a votat la secția de votare nr.35. Acesta a spus că a fost prezent la toate alegerile organizate de la Revoluție încoace și că își dorește ca votul de astăzi să-i aducă o viață mai bună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH

Bera Larisa

Publicat

în

Șoferii acuzați pe nedrept că s-au urcat drogați la volan ar putea fi despăgubiți. Ce a propus APADOR-CH Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki (APADOR-CH) a propus despăgubirea printr-o sumă de bani, pe lângă înapoierea permisului, șoferilor care rămân fără permis de conducere în urma unui test rapid antidrog, care se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea