Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Judecătoria Sebeș a validat cel de-al treilea mandat obținut de Dorin Nistor pentru funcția de primar al Municipiului Sebeș

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Judecătoria Sebeș a validat cel de-al treilea mandat obținut de Dorin Nistor pentru funcția de primar al Municipiului Sebeș

Miercuri, 16 octombrie 2024, Judecătoria Sebeș a validat mandatul de primar obținut de Dorin Nistor la alegerile locale din 9 iunie 2024. Dorin Nistor se află la al treilea mandat de primar al municipiului. Acesta a câștigat primul mandat în 2016, iar în 2020 i-a surclasat fără emoții pe ceilalți adversari politici.

Citește și: Dorin Nistor,Primarul Municipiului Sebeș: „Mulțumesc public pentru încredințarea unui nou mandat de primar. Strategia Sebeșului este să-și prețuiască oamenii”

Soluția pe scurt: „Admite cererea formulată de petentul Biroul Electoral de Circumscrip?ie nr. 4 Sebeş, județ Alba şi Primarul Municipiului Sebeş, având ca obiect validare primar. Validează în funcția de Primar al Municipiului Sebeş, județul Alba, pe numitul NISTOR DORIN GHEORGHE, candidat al Partidului Naţional Liberal, conform rezultatului alegerilor locale desfăşurate în data de 09 iunie 2024. Prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului și secretarului general al unității administrativ – teritoriale. Cu drept de apel pentru cei interesaţi, în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezentei încheieri. Cererea de apel se depune la Tribunalul Alba, conform art. 149 alin. 4 din OUG nr. 57/2019. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei intanței, astăzi, 16.10.2024. Document: Hotarâre cameră consiliu 2846/2024 16.10.2024”

„În bilanțul pe care îl fac activității administrative pun în balanță reușitele, dar și cele ce încă nu s-au realizat. Știu că cetățenii din Sebeș, Răhău, Lancrăm și Petrești au cumpătat cu mintea și cu sufletul. Iar faptele spun întotdeauna mai mult decât sute de cuvinte. Am promis finanțări nerambursabile pentru Sebeș. Bilanțul de astăzi: 310.788.505 lei contracte semnate pentru Municipiul Sebeș, plus proiecte în evaluare în sumă totală de 449.194.892 lei! Acestea au fost obținute printr-un efort constant făcut de echipa din Primărie, iar viitorul va aduce și materializarea acestor investiții publice pe care toți ni le dorim. Avem proiecte pentru care muncim și ne implicăm.

Voi continua să urmez strategia pe care am prezentat-o comunității locale și pentru care am primit încrederea oamenilor. Reamintesc echipei mele și partenerilor politici convingerea mea că nu moștenim funcții, nu suntem eterni în aceste funcții, ci servim doar temporar interesele comunității. Să avem înțelepciunea de a rămâne în fața oamenilor atât cât ne este vremea și locul.

Vom continua împreună proiectele din domeniul educației, facem eforturi pentru a îmbunătății infrastructura de sănătate, continuăm dezvoltarea orașului, punând preț pe oameni, pe nevoile și pe așteptările lor”, a declarat Dorin Nistor pe pagina de socializare, la momentul aflării rezultatelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | A început procesul de montare a insulelor ecologice digitalizate în orașul Zlatna

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | A început procesul de montare a insulelor ecologice digitalizate în orașul Zlatna Primarul orașului Zlatna, Ponoran Silviu, a anunțat începerea montării celor 9 insule ecologice digitalizate, într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare. Proiectul este finanțat în cadrul componentei 3 – Managementul Deșeurilor a PNRR. Citește și: Cantina liceului „Corneliu Medrea” din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea