Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Judecătoare a Curții de Apel Cluj: „Din septembrie în sala mea de judecată masca nu mai e obligatorie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Adina Daria Lupea, judecătoare în cadrul Curții de Apel Cluj, susține că în sala ei de judecată masca de protecție nu va mai fi obligatorie.

„Anunt! Din septembrie in sala mea de judecata masca nu mai e obligatorie! Voi face anuntul la fiecare sedinta de judecată pe care o voi prezida.Cat am condus sedintele, in toată pandemia, nu am purtat masca.Vara placuta tuturor!

P.S. Pentru ca va vad reactiile, vreau sa mentionez ca masca la mine in sala nu a fost niciodata obligatorie. Cand oamenii se sufocau sau nu ne întelegeam le ceream sa dea masca jos, tot timpul asta. In special la ultimul cuvant la inculpati. A fost liberul arbitru, cine a vrut da, cine nu, nu. Nu am fortat pe nimeni”, a scris judecătoarea într-un mesaj pe Facebook.

Context

Declarațiile Adinei Daria Lupea vin în contextul în care România a prelungit stare de alertă cu încă 30 de zile începând cu ziua de luni, 12 iulie, de când intră în vigoare o serie de noi reguli anti-Covid privind obligația de purta mască sau organizarea evenimentelor în interior și în aer liber.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința din 7 iulie 2021, Hotărârea numărul 44 prin care se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.07.2021 precum și măsurile de prevenire și control necesar a fi aplicate în contextul epidemiologic actual.

Printre altele, se propune menţinerea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţiile publice, pieţe, târguri, bâlciuri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă sau în alte zone cu potenţial de aglomerare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Colonelul Marcel Domșa, decorat cu Ordinul „Credință și Unire” de Arhiepiscopul Alba Iuliei, după 37 de ani de carieră militară

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Colonelul Marcel Domșa, decorat cu Ordinul „Credință și Unire” de Arhiepiscopul Alba Iuliei, după 37 de ani de carieră militară În după-amiaza zilei de luni, 16 septembrie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din vechea Cetate a Bălgradului. Începând cu ora 14.00, Întâistătătorul Eparhiei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea