IȘJ Alba: Lista dascălilor care ocupă funcții de directori și directori adjuncți, prin detașare în interesul învățământului, în urma unui interviu
Inspectoratul Școlar Județean Alba a publicat, marți, lista cu directorii și directorii adjuncți care ocupă aceste funcții prin detașare în interesul învățământului, în urma unui interviu, susținut luni în fața comisiei IȘJ Alba.
Rezultatele obținute de candidații înscriși la interviul pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct în școli au fost publicate pe site-ul IȘJ Alba.
Dintre cei 25 de candidați înscriși, doi au fost respinși și unul a absentat.
Click AICI pentru a vedea lista.
Până la ocuparea acestora prin concurs, la conducerea școlilor vor fi numiți dascăli prin detașare, în interesul învățământului.
La un număr de 40 de unități de învățământ din județul Alba, atât din mediul rural cât și din mediul urban, au rămas funcții vacante de directori și directori adjuncți, după concursul organizat de inspectoratul școlar, în perioada iulie – august 2017.
Până în 17 august a avut loc depunerea unei opțiuni în scris la IȘJ Alba de către cadrele didactice înscrise în Registrul naţional al experţilor în management educaţional, interesate de ocuparea cu prioritate, în anul şcolar 2017-2018, a unei funcţii de director sau director adjunct.
În perioada 21-22 august, cadrele didactice au susținut un interviu în faţa unei comisii, formate din trei membri ai consiliului de administraţie al inspectoratului şcolar, în cadrul căruia vor prezenta planul operaţional pentru anul şcolar 2017-2018 al şcolii respective.
De asemenea, le vor fi testate cunoştinţele privind legislaţia şcolară raportată strict la specificul şi nivelul unităţii de învăţământ pentru care au optat.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
Obiceiuri de Ignat. Tradiții de Ignat. Obiceiuri, superstiții din moși strămoși de ziua sacrificării porcului de Crăciun (de pomana porcului) Alaiul sărbătorilor de iarnă, care se întinde pe parcursul a trei săptămâni, începe oficial de mâine, 20 decembrie, cu Sărbătoarea Ignatului. Citește și: MESAJE de CRACIUN. URARI şi FELICITARI de Sărbători În religia creştin-ortodoxă, în […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Sănătatea și naturăacum 5 zile
15 decembrie: Ziua Internațională a Ceaiului
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 2 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
17 decembrie 2024: Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Daniel. Rugăciunile proorocului și a celor trei tineri aruncați în cuptor