Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Lazăr (ALDE): În PNL se pregătește o nouă piesă de teatru – ”dragă Stolo”. Cred că Dumitrel, Blaga și Predoiu îl vor sprijini pe Băsescu la alegerile locale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Copreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus, joi, că în PNL se pregătește o nouă scenetă, ”dragă Stolo…”, el opinând că Traian Băsescu ”va izbucni în plâns”, iar când Predoiu și Blaga îi vor vedea lacrimile ”nu se vor abține și îi vor pune partidul pe tavă”. Ioan Lazăr, care nu de mult a fost numit la conducerea ALDE Alba, se arată convins că și Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, îl va sprijini pe Băsescu ”fără drept de apel” când fostul șef de stat o va cere.

Ioan Lazar05”Eu am impresia că se pregătește o nouă scenetă – o nouă piesă de teatru – ”dragă Stolo…” Actorul principal, nimeni altul decât Traian Băsescu. În rolul lui Stolo, l-ați văzut deja pe Cătălin Predoiu, care începe să pregătească terenul pentru intrarea și preluarea partidului de către Traian Băsescu. Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, la înființarea PLR, Tăriceanu a atras atenția că în viitorul foarte apropiat, Băsescu și PDL-ul vor pune mâna pe partidul Brătienilor, lucru care s-a și întâmplat. Uite că, încet, încet, previziunile lui Tăriceanu se adeveresc. Nu știu exact cum e la nivel național, dar în București și în Alba este întocmai. Atât la București cât și în Alba, PDL-ul a pus stăpânire pe PNL. La București, doamna Gorghiu va intra în curând în concediu de maternitate și rămân la conducerea partidului liberalii vopsiți: Blaga și Predoiu. Poate îi aduc și pe Videanu și pe Anastase”, a arătat Ioan Lazăr.

Liderul ALDE opinează că Blaga și Băsescu așteaptă o conjunctură similară cu cea din 2004, atunci când, Teodor Stolojan s-a retras din cursa prezidențială în favoarea lui Traian Băsescu, acesta din urmă făcând anunțul într-o conferință de presă și numindu-l pe colegul său, cu ochii în lacrimi, ”dragă Stolo”.

”La fel vor preda și ei (n.a. Predoiu și Blaga) partidul (n.a. PNL) lui Băsescu după care își vor primi drepturile”, a afirmat Lazăr.

În acest context, liderul ALDE face un apel către toți liberalii adevărați din Alba spunând că aceștia ”ar trebui să-și urmeze instinctul” și să se alăture partidului condus de Tăriceanu și Constantin, pentru a nu se lăsa înșelați încă o dată de către cei care ”au tăiat salariile și au vrut să taie și pensiile mărite în mandatul lui Tăriceanu”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea