Rămâi conectat

Ştirea zilei

Fostul prefect de Alba, Gheorghe Feneșer și omul de afaceri, Ioan Lazăr numiți copreședinți ai ALDE Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul prefect de Alba, Gheorghe Feneșer și omul de afaceri, Ioan Lazăr au fost numiți, luni, copreședinți ai Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) în județul Alba de către conducerea centrală a organizației.

Lazar Feneser01

Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin au decis schimbarea conducerii ALDE în județul Alba care a fost, până acum, formată din Ioan Uțiu și Daniel Narița.

Gheorghe FeneserAstfel, omul de afaceri Ioan Lazăr, care a mai exercitat funcția de președinte al PLR Alba, și Gheorghe Feneșer, fost membru al PC, care a fost înlocuit, recent, de la conducerea Instituției Prefectului Alba, au fost numiți în fruntea ALDE Alba.

Gheorghe Feneșer a spus că are ca obiectiv câștigarea a peste 10 la sută la alegerile locale, iar ALDE să devină a treia forță politică din România, care va contribui la desemnarea viitorului președinte al Consiliului Județean Alba.

”Atât eu, cât și colegul Ioan Lazăr, suntem onorați de încrederea acordată de conducerea partidului și vom avea cu certitudine un target ridicat la alegerile locale – peste 10% – și suntem convinși că ALDE va deveni a treia forță politică din România. Cine este liberal adevărat să poftească în ALDE pentru că ușile sunt deschise și toți vor avea drepturi Ioan Lazar07egale”, a spus Feneșer.

Ioan Lazăr, fost membru PNL, care a trecut în PLR după ce Tăriceanu a înființat Partidul Liberal Reformator, a opinat că va fi capabil să coopteze tineri și foști liberali în organizație.

”Obiectivul meu este să obținem un scor cât mai mare la alegerile locale. Vreau să cooptez cât mai mulți tineri și foști liberali în partid. Pe listele de candidați la alegerile locale o să încerc să promovez cât mai mulți tineri”, a spus Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea