Fostul prefect de Alba, Gheorghe Feneșer și omul de afaceri, Ioan Lazăr numiți copreședinți ai ALDE Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Fostul prefect de Alba, Gheorghe Feneșer și omul de afaceri, Ioan Lazăr au fost numiți, luni, copreședinți ai Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) în județul Alba de către conducerea centrală a organizației.

Lazar Feneser01

USR - Alegeri parlamentare 2020

Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin au decis schimbarea conducerii ALDE în județul Alba care a fost, până acum, formată din Ioan Uțiu și Daniel Narița.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Gheorghe FeneserAstfel, omul de afaceri Ioan Lazăr, care a mai exercitat funcția de președinte al PLR Alba, și Gheorghe Feneșer, fost membru al PC, care a fost înlocuit, recent, de la conducerea Instituției Prefectului Alba, au fost numiți în fruntea ALDE Alba.

Gheorghe Feneșer a spus că are ca obiectiv câștigarea a peste 10 la sută la alegerile locale, iar ALDE să devină a treia forță politică din România, care va contribui la desemnarea viitorului președinte al Consiliului Județean Alba.

”Atât eu, cât și colegul Ioan Lazăr, suntem onorați de încrederea acordată de conducerea partidului și vom avea cu certitudine un target ridicat la alegerile locale – peste 10% – și suntem convinși că ALDE va deveni a treia forță politică din România. Cine este liberal adevărat să poftească în ALDE pentru că ușile sunt deschise și toți vor avea drepturi Ioan Lazar07egale”, a spus Feneșer.

Ioan Lazăr, fost membru PNL, care a trecut în PLR după ce Tăriceanu a înființat Partidul Liberal Reformator, a opinat că va fi capabil să coopteze tineri și foști liberali în organizație.

”Obiectivul meu este să obținem un scor cât mai mare la alegerile locale. Vreau să cooptez cât mai mulți tineri și foști liberali în partid. Pe listele de candidați la alegerile locale o să încerc să promovez cât mai mulți tineri”, a spus Lazăr.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

10 Comentarii

pilu 7 martie 2016 at 19:17

Incep si astia de la ALDE sa ia modelul bisericesc. Cate doi, trei preoti intr-o biserica.
Cica, promoveaza tineri. N-am auzit de nici un nume de tanar pe care sa va bazati. Macinati in gol.

Observator 7 martie 2016 at 19:33

Sunt sebesan,dar votez cu altii, nu cu tine Fenesere !Dar nici cu unpr..!

buzaianu neculai 7 martie 2016 at 19:33

buna ziua nea istrate| sapte pui de rata frate….fa babuta tu esti surda??? n-are lapte…n-are urda………..asa vor fi rezultatele si comentariile acestora care nu au participat la alegeri si vor sa fie a treia forta……….

observator 7 martie 2016 at 20:31

Văleu muică (ca să parafrazez un oltean ilustru și mare sculă în județul Alba)… intrară leberalii în trepidații din comentariile pe care la vad mai sus !!!

ila 7 martie 2016 at 21:14

A treia forta a judetului va fi pnl ul dupa psd si mp.

ila 7 martie 2016 at 21:15

Alde nu face nici 4%.

ali reza 8 martie 2016 at 0:16

Iara secu? iar manastirea secu si ieromonahul Fenesan?

S 8 martie 2016 at 11:02

Tusea si cu junghiul!

Spune-mi in ce partid esti 8 martie 2016 at 13:14

ca sa-ti spun cine esti. Alde, o mica remorca a psd-ului alcatuita din drojdia scursa de la alte partide..

ali reza 9 martie 2016 at 20:20

faceti cenzura…feneser asta a fost securist..cum puteti vota asa ceVA?!

Comentariile sunt oprite