Rămâi conectat

Curier Județean

Ioan Cerghedean, ultimul veteran de război din Alba, înmormântat cu onoruri militare din partea Jandarmeriei

Bera Larisa

Publicat

în

Ioan Cerghedean, ultimul veteran de război din Alba, înmormântat cu onoruri militare din partea Jandarmeriei

Ioan Cerghedean, veteranul de război din Alba a fost înmormântat, astăzi, 12 august 2024, cu onoruri militare din partea Jandarmeriei Alba.

Citește și: Colonel în retragere, Cerghedean Ioan din Galda de Jos, a încetat din viață la 102 ani

„Într-o solemnitate emoționantă încărcată de lacrimi, amintiri și prețuire, a fost condus în eternitate ultimul veteran din Ministerul Afacerilor Interne din județ.

Pe o căldură de peste 30 de grade, îmbrăcați în haine cernite și cu sufletele îndoliate, alături de familie, oficialități, camarazi și toți cei prezenți ne-am exprimat recunoștința față de jertfa făcută de jandarmul Cerghedean Ioan în perioada celui de al doilea Război Mondial.

Ne amintim cu drag momentele deosebite cand am poposit din curtea veteranului de război Cerghedean Ioan din Galda de Jos și l-am aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani sau cu ocazia Zilei Veteranilor de Război plilej cu care a primit din partea Prefecturii Alba Placheta omagială Avram Iancu, înmânată de domnul Prefect Nicolae Albu, iar din partea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, o ținută militară și o plachetă, înmânate de domnul Inspectorul Șef, Colonel PAȘCA Tudor-Gheorghe.

În semn de recunoștință, ne înclinăm cu admirație și respect față de toți veteranii României!
Drum lin și veșnică odihnă veteran de război, colonel în retragere
Ioan Cerghedean! Dumnezeu să te așeze în Brigada santinelelor cerești și să te facă părtaș Împărăției Sale! ” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiunea „Speed” în județul Alba: Peste 1000 de autovehicule controlate și 600 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză

Bera Larisa

Publicat

în

Acțiunea „Speed” în județul Alba: Peste 1000 de autovehicule controlate și 600 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză În perioada 5 – 11 august 2024, polițiștii rutieri din județul Alba au acționat, zilnic, în vederea depistării conducătorilor auto care depășesc viteza legală, folosind toate echipamentele de supraveghere a traficului rutier și măsurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea