Rămâi conectat

Sport

În derby-ul Ligii a IV-a, Sportul Petreşti – Şurianu Sebeş 2-4 (1-2) | A 11-a victorie consecutivă şi trupa din „Arini” este campioană de toamnă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

sportul-petresti-surianu-sebes-1În derby-ul etapei a 11-a din Liga a IV-a, Sportul Petreşti – Şurianu Sebeş 2-4 (1-2), după o întâlnire pe muchie de cuţit, terminată de gazde în inferioritate numerică.

Pe poziţia a treia a podiumului a urcat Viitorul Spicul Daia Română, ce a învins CS Ocna Mureş, acasă, cu scorul de 2-1.

Gazdele au condus cu 1-0, apoi liderul s-a aflat în avantaj, dublă a golgheterului Vali Drăgan, până când D. Ianc a restabilit egalitate cu o reuşită superbă (62), iar fundaşul Şt. Radu a marcat în minutul 75, pentru ca Iclănzan (81) să parafeze rezultatul final!

Trupa din „Arini” a câştigat al 11-lea meci din tot atâtea disputate şi este deja liderul turului, distanţându-se în ierarhie, cu două etape înaintea de finalul primei părţi a campionatului.

Terenul s-a aflat la limita impracticabilului, dar partida s-a disputat şi în aceste condiţii dificile. Gazdele au deschis scorul în minutul 7, prin P. Rahovean (6), dar a fost un simplu foc de paie.

Liderul a dat drumul la motoare şi după ce a ratat ocazii importante, prin Cl. Oara (15 şi 19 – bară), dar a şi marcat prin golgheterul Vali Drăgan, care a punctat în două rânduri, în minutele 13 şi 26.

La fel ca şi în partida precedentă, din „Arini”, cu CIL Blaj, fotbalistul aiudean şi-a arătat clasa, înclinând balanţa până la pauză.

La reluare, D. Ianc (62) a restabilit egalitatea, cu un şut din voleu, de la 30 de metri, direct în vinclu, iar lucrurile s-au precipitat, întrucât Sportul Petreşti a rămas în inferioritate numerică, fiind eliminat H. Drăgan (70).

Alte rezultate:

Gaz Metan Valea Lungă – Viitorul Sîntimbru 0-5 (0-1)

Marcatori: Tănase (10), Saşa (55), Dumbra (67), Pisoiu (78, după ce a ratat un penalty şi 85).

 

Viitorul Spicul Daia Română – CS Ocna Mureş 2-1 (1-0)

*Marcatori: Fl. Scheau (33), Ad. Hăprian (71), respectiv Pereat (61).

 

Graţie acestui succes, echipa condusă de Paul Ciucă a urcat pe ultima treaptă a podiumului, o poziţie onorantă pentru dăieni.

Fortuna Lunca Mureşului – Energia Săsciori 3-3 (3-1)

*Marcatori: Jakob (33), I. Morea (35, 37), respectiv Ad. Ignat (29), Ivan (69), Purda (86) *În minutul 80, Jakob (Fortuna Lunca Mureşului) a fost eliminat.

Nou-promovata nu se poate impune pe propriul teren, deşi a condus cu 3-1, pierzând puncte preţioase în derby-ul supravieţuirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin, 0-3 cu Spania Reprezentativa României a pierdut primul meci disputat la Blaj în cadrul Campionatului European Under 18 la volei feminin. „Tricolorele” au fost învinse de Spania, scor 3-0 (31-29, 25-19, 25-14), echilibrat fiind doar primul parțial în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea