Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

În Alba Iulia, ”polițiștii sub acoperire”, intră în acțiune! Sancțiuni pentru cei certați cu legea și cu… bunul simț!

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Poliția Locală a început o acțiune împotriva celor certați cu legea și cu bunul simț. Oamenii care continuă să arunce gunoi pe stradă, chiștoace de țigări sau chiar să fumeze în locuri nepermise din Alba Iulia, vor fi sancţionaţi cu amenzi usturătoare.

Chiar dacă au senzaţia că pot scăpa nepedepsiţi, mulţi din cei certaţi cu legea sunt identificaţi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de filmat, și, mai nou, de polițiști în civil, amestecați în mulțime, care apoi dau amenzi.

„Polițiștii locali din Alba Iulia au demarat vineri, 12 aprilie o acțiune de surprindere și identificare a cât mai multor persoane certate cu legea, dar și pentru abandonarea de resturi alimentare și nealimentare, printre care chiștoace de țigări pe domeniul public. În primele 3 zile au fost sancționate 8 persoane pentru fumatul în spații necorespunzătoare, 3 persoane pentru aruncat chiștoace pe jos și alte 3 persoane pentru consum de alcool pe domeniul public. Aceste măsuri sunt luate de polițiștii locali în teren, dar și polițiști îmbrăcați în civil în cadrul patrulărilor efectuate zilnic. Acțiunile vor continua și în perioada următoare, până la sfârșitul lunii aprilie, Poliția Locală atrăgând totodată atenția că astfel de încălcări ale legii sunt sancționate cu amenzi de până la 500 lei”, a declarat pentru ziarulunirea.ro director executiv Ilcu Daniel Ioan, Poliția Locală Alba Iulia.

Poate că astfel, cei lipsiți de bun simț vor fi speriați măcar de posibilitatea de a fi sancționați cu amenzi usturătoare și cetățenii vor reuși să păstreze curățenia, pentru a avea un oraș curat și civilizat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina, amânat pentru a doua oară Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat sâmbătă, 28 septembrie, pentru duminică, 29 septembrie, pe traseul acestuia desfășurându-se competiția sportivă Alba Iulia City Race 2024, a fost reamânat din cauza vremii nefavorabile. Citește și: Schimbul de gardă din Cetatea Alba Carolina amânat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea