Rămâi conectat

Curier Județean

În Aiud, campania ”Sortează şi Asortează” a ajuns la a treia ediţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

* Tombolă cu premii pentru clienţii fideli

Aiudenii participă activ şi conştient la colectarea selectivă a deşeurilor. Grupul SC Green Days SRL, sucursala Aiud, în parteneriat cu Primăria municipiului Aiud desfăşoară a treia ediţie a campaniei Sortează şi Asortează, al cărei principal scop îl reprezintă conştientizarea populaţiei cu privire la importanţa şi totodată necesitatea colectării selective a deşeurilor.

Acest gen de campanii de promovare, devenite deja tradiţionale în rândul operatorilor de salubritate care acţionează la nivelul comunităţilor locale, sunt foarte bine receptate de public, mai ales datorită faptului că se bazează pe emiterea unui mesaj coerent, consecvent şi concludent, referitor la expunerea facilităţilor şi beneficiilor pe care, colectarea selectivă a deşeurilor le aduce la nivel social şi administrativ. Pentru că, acest demers al celor de la SC Green Days SRL, sucursala Aiud, în parteneriat cu Primăria municipiului Aiud nu poate să nu abordeze şi importanţa încheierii contractelor de salubritate de către cetăţeni, respectiv semnificaţiile acestora, din punctul de vedere al respectării actelor normative în vigoare, campania se doreşte a fi şi un apel la locuitorii municipiului nostru pentru respectarea obligaţiilor legale cu privire la modul de încheiere şi derulare a acestor contracte”, a precizat Alin Florea, şeful Biroului Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul Primăriei Aiud.

Green Days SRL, sucursala Aiud organizează la sediul instituţiei, în data de 30 mai 2014, o tombolă cu tragere la sorţi, pentru acordarea a trei premii, după cum urmează: premiul I – aparat foto digital; premiul II – cafetieră, premiul III – prăjitor pâine. Taloanele de participare se pot completa începând cu data de 7 aprilie, la sediul instituţiei, unde vor putea consulta şi regulamentul de organizare şi desfăşurare a acestei campanii.

Nicoleta MATEIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București!

Bera Larisa

Publicat

în

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București! Vasile Hârjoc, campion național la +65 ani la maraton și deținător al mai multor recorduri naționale ale categoriei sale de vârstă, face turul Europei pe bicicletă. Citește și: Atletul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea