Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Holzindustrie Schweighofer, actual HS Timber Group, cu fabrică la Sebeș, exporturi de peste 400 de milioane de euro: „Se intensifică cererea pe piața de cherestea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Holzindustrie Schweighofer, actual HS Timber Group, cu fabrică la Sebeș, exporturi de peste 400 de milioane de euro: „Se intensifică cererea pe piața de cherestea”

HS Timber Group, fosta Holzindustrie Schweighofer, cu cinci fabrici în România (cu fabrică la Sebeș, în județul Alba) și una în Germania, a avut exporturi de peste 400 de milioane de euro.

Dan Bănacu, director general al HS Timber Productions: Distribuim în magazine de bricolaj produse finite precum cherestea, lambriuri, duşumele, peleţi şi brichete. Estimăm o creştere a cererii interne la astfel de produse.

Compania austriacă HS Timber Group, fosta Holzindustrie Schweig­hofer, care deţine cinci fabrici în România – trei de cherestea şi două de panouri – şi o fabrică de cherestea în Germania, a exportat produse din lemn, precum cherestea, lambriuri, duşumele, peleţi şi brichete în valoare de peste 442 de milioane de euro în 2018 în peste 70 de ţări.

sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrările de amenajare a stadionului din Tiur au fost recepționate. Ce îmbunătățiri au fost aduse arenei din Blaj 

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Lucrările de amenajare a stadionului din Tiur au fost recepționate. Ce îmbunătățiri au fost aduse arenei din Blaj A fost efectuată recepția lucrărilor de amenajare a stadionului din Tiur, după ce a fost finalizată montarea gazonului și a sistemului de udare, a fost construită pista pentru instalarea băncilor de rezervă și a fost amenajat gardul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea